Anahtar Kelimeler: Silah viraj

Silah OSB´de son viraj

Silah OSB´de son viraj

Silah OSB´de son viraj

Vali başkanlığında toplandılar

Silah Organize Sanayi Müteşebbis heyet toplantısı Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında toplandı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Haktankaçmaz, Türkiye´de ilk olan Silah OSB´de son viraja gelindiğini belirtti.

TÜRKİYE´DE İLK OLDU

Silah Organize Sanayi Müteşebbis heyet toplantısı Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında toplandı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı da silah OSB´de yapılacak son çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  Toplantıda açılış konuşmasını yapan Vali Haktankaçmaz, ?Çalışmalar devam ediyor doğalgaz konusunda ciddi bir imkan sağlandı. Altyapısı tamamlandı tanıtım ile ilgili çalışmalar arsa tahsisi neler yapmalıyız bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz? ifadelerini kulandı.

20´YE YAKIN BAŞVURU VAR

Silah OSB´de doğalgazın avantaj olduğunu söyleyen Vali Haktankaçmaz, ?Doğalgaz alt yapısı işin içine girince biraz daha geç süre bilir. Doğalgaz ciddi bir avantaj olacak. firmaları teşvik etmek için çalışmalar yapacağız şuanda başvurular var, fuarlara katılımlar sağlanıyor. Başvuru yapan firmalar ile görüşmeler yapacağız  şuan 20´ye yakın başvuru var? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli