Anahtar Kelimeler: Şimşekler durmuyor

Şimşekler durmuyor

Şimşekler durmuyor

Şimşekler durmuyor

 

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 6. grupta mücadele eden temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor , ligin 7 ci. haftasına sahasında Zonguldak temsilcisi Devrekspor´u ağırladı. Temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor Zonguldak temsilcisi Devrekspor´u 2-1 mağlup etti. Kırmızı Şimşeklerin golleri Dk 3 te Utku, Dk 75 Orçun kaydederken, Misafir takımın Golünü ise Dk 65 te Zafer kaydetti.

İLK DEVRE ÖNDE KAPATTIK

Ligte karşılaştığı 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler ligde dolu dizgin devam ediyor. Ligde fırtına estiren temsilcimizi  lige dolu dizgin devam ediyor. Temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor 90 dakika boyunca kanatlardan geliştirdiği pozisyonlarla gol aradı. 90 dakika boyunca çok iyi bir performans sergileyen Şimşekler karşılaşmada galibiyet elde etmek için sahada ter döktü. Öte yandan Misafir takım 60.dakikada penaltı kaçırdı.

DEVREK PENALTI KAÇIRDI

Temsilcimiz bu sezon lige müthiş bir başlangıç yaptı. Anadolu Kırıkkalespor  Sportif direktör Hakan Elidemir, Maç sonu kısa bir açıklama yaparak ´Lige iyi başladık. Takımda birlik beraberlik üst seviyede, inanıyorum ki bu birlik beraberlik ile başarı sezon sonunda gelecek. Ligde 7 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik aldık. Ligde puanımızı 19´ a çıkardığımız için çok mutluyuz. Futbolcuların ayağına sağlık´ ifadesini kullandı. Zorlu bir deplasmanı daha geride bıraktık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false