Anahtar Kelimeler: Şirket sahipleri mağdur oldu

Şirket sahipleri mağdur oldu!

Şirket sahipleri mağdur oldu!

Şirket sahipleri mağdur oldu!

?İnsaf yahu!? diyorlar!

Taşeron işçilere kadro verilmesi bir kesimi mutlu ederken, bir başka kesimi ise mağdur etti. Şirket sahipleri mağduriyetlerine yönelik açıklamada bulundular.

TEPKİ GÖSTERİYORLAR

Hükümet tarafından taşeron işçilerine kadro verileceği açıklandı. Bu durum işçi kesimini sevindirdi ancak işveren kesimini ise mağdur etti. İşçilerin bağlı olarak çalıştıkları şirketlerin sahipleri bu kez de kendilerinin mağdur edildiğini söylüyorlar. Sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili paylaşımlar ve açıklamalarda bulunan şirket sahipleri gelişmeyle ilgili şunları söylüyor:

?YOK ÖYLE YAĞMA?

?36 aylık ihale yap. 1 kuruş hakediş vermeden milyonlarca lira Damga ve karar vergilerini peşin tahsil et. Hakediş vermeden işçilere peşin maaş ödettir. Kıdem tazminatlarını verme ama şirkete ödettir. Bize Bankalara binlerce lira faiz ödettir.... işçi alımı yaparken bizi tehdit et... ama Kazası belası şirkete... Yok öyle YAĞMA.... İNSAF YAHU...?

?10 BİN LİRA ÖDÜYORUZ?

Aynı konuyla ilgili açıklamada bulunan şirket sahipleri, ?Arkadaşlar Ticaret odalarına; aidat, oda kayıt belgesi ve 10 madde evrakları almak için her şirket yılda en az 10 bin TL ödüyoruz. Simdi bizim ekmeğimiz gidince yanımızda olmayacaklar ne zaman yanımızda olacaklar!!!!? diyorlar.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı