Anahtar Kelimeler: Siyaset tamamen karıştı

Siyaset tamamen karıştı!

Siyaset tamamen karıştı!

Siyaset tamamen karıştı!

Her şey alt üst oldu!

Bir anda değişti

Devlet Bahçeli´nin ortaya attığı seçim tarihi nedeniyle siyaset bir anda karıştı. Her şey alt üst oldu.

BİRAZ ERKEN OLDU

Türkiye tam anlamıyla seçime odaklandı. Devlet Bahçeli´nin ortaya attığı seçim tarihi ile her şey bir anda karıştı. Seçim için hazırlıkta olan kimi partiler tüm işlemleri tamamlayamadıkları için hazırlıksız yakalanmış oldu. Bazı partiler ise hazırlıklarını tamamladı. Kimi isimler adaylık için hazırlanıyordu onllar da işlemleri hızlandırmaya başladılar. Şehirde seçim bürosu ayarlamaya çalışanlar bile var şu anda.

KOŞULLAR AYARLANIYOR

Milletvekili adayı olması beklenen kimi belediye başkanları ile mevcut belediye başkanlarının durumu da kritik. Onlarla ilgili bir düzenleme bekleniyor. Koşulların henüz seçim için uygun olmadığı düşünülüyor. Yakın tarihteki seçim nedeniyle koşulların bir an önce seçime uygun hale getirilmesi bekleniyor. Bu durum da bazı partiler ve adayları zora düşürdü.

HAZIRLIKLAR ARTTI

Kırıkkale´de bir çok isim seçimle ilgili çalışmalara hemen başladı. Sosyal medya hesaplarından seçimle ilgili pozitif yorumlar yapıldığı görülüyor. Aday adayları isimlerini duyurma gayretine düştüler. İleri günlerde bu tür gelişmelerin daha da artması bekleniyor. Bir çok isim kendi reklamını yapmaya başladı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false