Siyasetçileri buluşturan düğün merasimi

Siyasetçileri buluşturan düğün merasimi

Siyasetçileri buluşturan düğün merasimi

Herkes bu düğündeydi

Kırıkkale Belediyesi´nde üç dönemdir başkan yardımcılığı görevini yürüten Harun Ulusoy´un oğlu Enes´in düğün merasimine ilgi büyük oldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Kırıkkale´den ve Ankara´dan çok sayıda siyasetçi, bürokrat, iş adamı, esnaf ve STK temsilcisi Enes ve Tuba´nın düğün merasiminde bir araya gelme fırsatı buldu. Mersan Düğün Salonu´nda Pazar akşamı yapılan düğün merasimine Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, parti yöneticileri, belediye birim müdürleri, eski belediye başkanı Veli Korkmaz, siyaset camiasının tanınmış simaları, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

BİR ARAYA GELDİLER

Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, düğün törenine gelenlerle tek tek ilgilendi ve kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür etti. Geç saatlere kadar süren düğün töreni renkli görüntülere sahne olurken, gelin ve damadın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Düğün törenine katılanlar genç çifti ve ailelerini tebrik ederken, bol bol gündeme ilişkin sohbet etme fırsatı buldular.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli