Anahtar Kelimeler: önemli köprüsünüz

?Siz önemli bir köprüsünüz?

?Siz önemli bir köprüsünüz?

?Siz önemli bir köprüsünüz?

Vali heyeti kabul etti

 

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya ve beraberindeki heyeti kabul etti.

 

ÜYELERİ TANIŞTIRDI

Kabulden dolayı Vali Haktankaçmaz´a teşekkür eden Genel Başkan Sertkaya, geçen ay yapılan genel kurul sonrası yeni seçilen üyeleri tanıştırmak ve bayramlaşmak üzere bu ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ayrıca, federasyonun çalışmaları hakkında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sunan Sertkaya, Ankara´da düzenlemeyi planladıkları ?Kırıkkale Tanıtım Günleri? etkinliğinin yeni yönetimin ilk icraatı olacağını belirtti.

 

VALİ BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Kurul sonrası göreve seçilen üyeleri tebrik eden Vali Haktankaçmaz´da, ?Tekrar bir güvene layık olmak önemli. Demek ki önceki yapılan çalışmalardan bir memnuniyet var ve bunun devamı istenmiş. Sizlerin de ayrıca Kırıkkale ile bağını kopartmamış olması ayrı bir önem arz ediyor. Ankara´da ki vatandaşlarımızın federasyon aracılığı ile iletişiminde önemli bir kanal, önemli bir köprü. O açıdan sizlerle bir araya gelmek, Kırıkkale´de sizleri görmek ayrı bir memnuniyet vesilesi. Yeni yönetimi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false