Sizi herkes bununla hatırlayacak!

Sizi herkes bununla hatırlayacak!

Sizi herkes bununla hatırlayacak!

Çirkin bir hadise oldu!

 

Her kesimden tepki var!

 

Haberlerimizden dolayı sitemize yönelik baskıyı şiddete kadar vardıran Kırıkkale Belediyesi´nin Haberkale personeline yönelik saldırı olayı hemen her kesimden tepki çekti.

 

KAMUOYUNUN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Haberkale personeline yönelik Kırıkkale Belediyesi´nin saldırı girişimi hemen her kesimin tepkisini çekti. İki gündür bir çok kişi arayarak, mesaj atarak hatta demeçte bulunarak sitemize destek olurken, olaya tepkisini dile getiriyor ve Kırıkkale Belediyesi´nin böyle bir girişimde bulunmasını ise kınıyor. Aleyhinde yapılan haberlere artık dayanamayan Kırıkkale Belediyesi´nin açıklama yapmak yerine bu tür bir saldırı girişiminde bulunmuş olması herkesin tepkisini çekti.

 

HERKES TEPKİ GÖSTERDİ VE KINADI

Bugüne kadar yapılan haberlerin yalan veya yanlış olduğunu söyleyemeyen, haberlerle ilgili hiçbir açıklamada bulunamayan ve çaresizliğini kabullenen Kırıkkale Belediyesi haberleri engellemek için şiddet ve saldırı yolunu seçti. Ancak bu saldırı girişimi ise ters tepki. Siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, esnaflar, gazeteciler, STK temsilcileri Kırıkkale Belediyesi´ne tepki gösterdi, kınadı ve sitemize ise destek oldu.

 

ÇOK ÇİRKİN BİR OLAY

Bizleri arayıp destek olanlar, ?Kırıkkale Belediyesi işine baksın. Sorun varsa açıklama yapsın. Her olayda ne açıklama var ne de bir izahat. Şiddet yolu tehlikelidir. Gazeteci böyle susmaz. Ne yazık ki Saygılı dönemi hizmetle değil, bu tür olaylarla hatırlanacak. Bu çok çirkin bir olay? dediler. 



Tufan
14.09.2017 16:11:10
Başkan özçekimlerden vakit bulursa; geçmiş olsun, alakamız yok vs. desin. Sukut ikrardan gelir.

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli