Anahtar Kelimeler: SKANDAL

SKANDAL

SKANDAL

SKANDAL

Eğitimde geldiğimiz nokta!

Yer: İmam Hatip Lisesi: Ders: Kur´an-ı Kerim? Öğretmen: H. A? Konu: Öğretmen H.A. koltuğa yayılmış Kur´an dersini öyle anlatıyor?

BU NASIL ÖĞRETMEN?

Beşir Atalay İmam Hatip Lisesi´nden öyle bir görüntü servis edildi ki yer yerinden oynar. Görüntü eğitimde geldiğimiz noktayı ve dinin nasıl iğrenç bir şekilde kullanıldığını açıkça gösteriyor. Okulun din dersi öğretmeninin Kur´an dersini oturduğu koltuğa yayılarak, ayak ayak üstüne atmış şekilde verdiği görülüyor.

ÇİRKİN BİR GÖRÜNTÜ

Görüntü muhtemelen bir öğrenci tarafından çekilmiş durumda. Görüntünün çekildiği yer Beşir Atalay İmam Hatip Lisesi. Ders ise Kur´an Kursu dersi. Öğretmen H.A.´nın koltuğa resmen yayılmış biçimde, ayaklarını uzattığı ve bacak bacak üstüne atarak Kur´an dersi verdiği görülüyor.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Öğretmenin hareket biçimi hem mesleğine yakışmıyor ve hem de verdiği Kur´an dersi ile sahip olduğu dine aykırı biçimde dikkat çekiyor. Bu görüntü üzerine okulun ne yapacağı merak konusu. Öğretmenin nasıl bir açıklamada bulunacağı ve hatta ders vermeye devam edip etmeyeceği de ayrıca konusu. Kamuoyu bu konuda acilen açıklama bekliyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false