Anahtar Kelimeler: Skandal diyaloglar

Skandal diyaloglar!

Skandal diyaloglar!

Skandal diyaloglar!

O ifadeler sana yakıştı mı Baloğlu?

MHP kimlere kaldı!

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ile Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat arasında geçen bir telefon diyaloğu herkesin dilinde. Baloğlu´nun MHP´li bir başkana yakışmayacak ifadeleri büyük tepki çekiyor.

DİKKAT ÇEKİCİ GÖRÜŞME!

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ile Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat arasında geçen bir telefon görüşmesinin ses kaydı herkesin dilindi. Hafta sonu teşkilatın Kırıkkale Şube Başkanlığı açılışını yapmayı planlayan, bu amaçla bir de konser organize eden Hakan Polat, şehit haberi üzerine konseri iptal ettiklerini duyurmuştu. Şube açılışı ise yapıldı. Şehit haberinin ardından konserin iptal edilip edilmeyeceğine yönelik olarak Polat ile MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu arasında bir telefon görüşmesi yapılıyor. Ancak bu görüşme öyle böyle değil.

?GELİRSEM SENİ SALLANDIRIRIM!?

Baloğlu, konserin iptal edilip edilmediğine yönelik olarak bilgi almak amacıyla ve gerekirse iptal edilmesini söylemek için Polat´ı arıyor. Polat´da konserin şehitten dolayı iptal edildiğini bildiriyor. Ancak Baloğlu´nun ifadeye Hakan Polat diye başlaması Polat´ı rahatsız ediyor. Buna rağmen Polat durumu izah ediyor, ?Şehit bizim de şehidimiz. Konseri iptal ettik? ama neyse?? diye sözü bitirmeye hazırlanıyor. Bu esnada Baloğlu ?Neyse ne, neysesi ne lan?? diye ifadeye giriyor. Polat ise ?Başkanım ben bir genel başkanım ama siz söze Hakan Polat diye girdiniz?? derken, Baloğlu ise ?S??.m senin genel başkanlığını, gelirsem oraya seni sallandırırım?? diyerek dikkat çekici ifadelerde bulunuyor. Konuşmanın bundan sonrası ise tamamen sinkaflı ve küfürlü şekilde devam ediyor.

MHP´YE YAKIŞMADI!

Yaklaşık bir dakika süren görüşme tamamen küfürlü devam ederken, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun duruma bu şekilde yaklaşması dikkat çekiyor. Telefon görüşmesi ses kaydı olarak kayda alınmış durumda. Skandal olarak ortaya dökülen bu görüşmenin kamuoyunda büyük yankı uyandırması da bekleniyor. Kişilerin siyasi taraflarının olması nedeniyle siyasetin bu görüşmeye nasıl yaklaşacağı ve partilerin ne diyeceği merakla bekleniyor. Üslup ve yaklaşım ile ifadelerin MHP´ye yakışmadığı üzerinde duruluyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli