SMMMO´DA yeni yönetim görev dağılımı yaptı

SMMMO´DA yeni yönetim  görev dağılımı yaptı

SMMMO´DA yeni yönetim görev dağılımı yaptı

Aldemir göreve başladı

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulla yeni yönetimini belirleyen Kırıkkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasında görev dağılımı yapıldı.

PLAKET VERİLDİ

Odanın binasında basılan toplantıda basına yeni yönetim tanıtıldı. Tanıtımdan önce eski Başkan Kürşat Gürtemel´e plaket takdim edildi. Yeni dönem başkanlığa seçilen SMMMO Başkanı Freman Aldemir ?Odamız 8 Mayıs 2016 tarihinde yapılan seçimli genel kurul sonucunda yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu ve TÜRMOB üst birlik delegeliğine seçilen üyelerimiz ilçe seçim kurulunun 11.05.2016 tarih ve 179 sayılı yazıları ile kesinleşmiş olup odamıza bildirilmiştir. Bunun üzerine 12.05.2016 tarihinde yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu ayrı ayrı toplanarak kendi aralarında görev dağılımı yapmışlardır? diye konuştu. 

HAYIRLI OLSUN

Aldemir, ?Odamızın yapmış olduğu 22. Seçimli Olağan Genel Kuruluna katkı sağlayan destek veren meslektaşlarımıza teşekkür eder, yeni seçilen üyelerimize başarılar diliyorum. 3 yıllık yeni dönemin Kırıkkale´mize, mesleğimize, meslektaşımıza hayırlar getirmesini ve birlik ve beraberlik içerisinde mesleki sorunlarımızın çözüldüğü, ekonomik gücümüzün ve mesleki saygınlığımızın zirveye ulaştığı bir dönem olmasını arzu eder, meslektaşlarımıza birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni ederiz. Sivil toplum örgütü olarak Kırıkkale´miz için üzerimize düşen her türlü görevi üstlenmeye hazırız. Bu duygu ve düşüncelerimizle başta yönetim kurulu olmak üzere, diğer kurullarda görev alan meslektaşlarımıza başarılar diliyorum? dedi. 

YÖNETİM KURULU

Ferman ALDEMİR  (Oda Başkanı),  Hamza EKİNCİ (Oda Sekreteri), Recep YÜCEKAYA (İkinci Başkan ve Mali Sekreter), Üyeler Şeref AKBAL ve Mustafa ÖZDEMİR.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false