Sokak hayvanları için Ahbap´lık ettiler

Sokak hayvanları için Ahbap´lık ettiler

Sokak hayvanları için Ahbap´lık ettiler

Ünlü sanatçı Haluk Levent´in kurduğu Ahbap Derneği Türkiye genelinde yardım çalışmalarını devam ettiriyor. Derneğin Kırıkkale gönüllüleri sokak hayvanları için yem ve yiyecek dağıttılar.

YİYECEK DAĞITTILAR

Sanatçılığı kadar Türkiye genelinde yaptığı yardım ve iyilik hareketleri ile de adından söz ettiren Haluk Levent´in kurduğu Ahbap Derneği yardımlarını sürdürüyor. Ülke genelinde gündeme gelen veya gelmeyen bir çok kişi ve konu için yardım çalışması yapan Ahbap gönüllüleri Kırıkkale´de de önceki gün Haluk Levent adına sokak hayvanlarına yem ve yiyecek dağıttılar. Daha önce Yahşihan İlçesinde Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile birlikte sokak temizliği yapan Ahbap gönüllüleri şimdi de sokak hayvanları için yem bıraktı ve vatandaşlara da sokak hayvanları için yem verdi.

TAKDİRLE KARŞILANDI

Geçtiğimiz hafta Emine Bulut´un kızı için Kırıkkale´ye gelen ve Şema Kolejinde mini bir konser veren Haluk Levent´un kurduğu Ahbap Derneği´nin gönüllüleri Sevgi Yolu üzerinde poşetlerle vatandaşlara sokak hayvanlarına vermeleri için yiyecek dağıtırken, aynı zamanda da sokaklara yem bıraktılar. Sokak hayvanları için farkındalık da oluşturmaya çalışan ve tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllülerin bu hareketi takdirle karşılandı. Gönüllülük esasına dayalı bu tür çalışmaların Kırıkkale´de artarak devam edeceği bildirildi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli