Anahtar Kelimeler: Sorunları çözeriz

?Sorunları biz çözeriz?

?Sorunları biz çözeriz?

?Sorunları biz çözeriz?

Biçer seçim bürosunu açtı

Kırıkkalespor´a jest yaptı

Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer 1 Kasım seçiminin galibinin CHP olacağını söyledi. Biçer ?Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Emeklimize, işçi ve taşören çalışanlarının sorunlarını sadece biz çözeriz? dedi. Hasan Biçer seçim bürosunu açan ilk aday oldu.

ÜLKE KAN REVAN İÇİNDE

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Hasan Biçer ülkenin kan revan içinde seçime gittiğini söyledi. Bu seçimin Türkiye için son şans olduğunu belirten Biçer bunun için halkın bin düşünüp bir karar vermesi gerektiğini belirtti. Türkiye genelinde olduğu gibi CHP´nin Kırıkkale´de de başarılı sonuçla çıkacağını belirten Biçer emeklilerin, taşeron çalışanlarının ve asgari ücretlinin durumunun iyileştirilmesi için verilen tüm sözlerin arkasında olduklarını söyledi. İzmir Caddesi üzerinde seçim bürosunu açan Biçer çalışmalarını buradan yürütüyor. Biçer, Kırıkkale´de tüm partiler ve adaylar arasında seçim bürosunu açan ilk isim oldu.

TARAFTARA OTOBÜS JESTİ

CHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Hasan Biçer Türk Metal Kırıkkalespor´un hafta sonu Kayseri deplasmanında oynayacağı Erciyes maçı öncesi taraftarlara otobüs jestinde bulundu. Taraftarların hayırlı olsun ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Biçer Kırıkkalespor´un yerinin bölgesel amatör lig olmadığını belirterek ?Her zaman Türk Metal Kırıkkale sporun yanındayım. Başarısı için elimizden geleni yapacağız. Lige iyi bir başlangıç yapan Türk Metal Kırıkkalespor deplasman da aynı başarıyı gösterecek güçte bir takım. CHP Kırıkkale milletvekili adayı olarak deplasmana gidecek taraftarlara bir otobüs jesti yaptım. Taraftarlarımızın vereceği destekle güçlenecek olan takımız üç puanla dönecektir? ifadesini kullandı.

CHP İKTİDARA GİDİYOR

Seçim bürosunda toplantılar yapan, görüşmelerde bulunan ve ziyaret edenlerle sohbet eden Hasan Biçer, ?Memleketimizin ve ülkemizin halini hepimiz görüyoruz. Artık çıkış yolu kalmadı. CHP iktidarı şart. Zaten seçimden sonra da CHP iktidarı görünüyor. Oylarımız sürekli bir artış gösteriyor. Allah´ın izniyle hep birlikte zafere koşar adım gidiyoruz. Kırıkkalemizi de ülkemizi de bu zulümden kurtaracağız inşallah? dedi.

 

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false