Anahtar Kelimeler: Sosyal medya bilişim hukuku

?Sosyal medya ve bilişim hukuku?

?Sosyal medya ve bilişim hukuku?

?Sosyal medya ve bilişim hukuku?

Konferans düzenlendi

Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku adlı konferans düzenlendi.

KONFERANS YAPILDI

Konferansa konuşmacı olarak Avukat ve Arabulucu Meltem Banko, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Serra Bediha Timur, BTK Hukuki Değerlendirme Koordinatörü Avukat Bahadır Aziz Sakin ve Sosyal Medya Uzmanı, Yazar Mehmet Burak Torun katıldı.Moderatörlüğünü Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Arıkan´ın yaptığı etkinlik fakülte öğrencileri tarafından ilgiyle karşılandı.

SUNUM YAPILDI

Günümüzde gelişimi hızla devam eden bilişim sektörünün ve sosyal medyanın üzerinde durulduğu konferans, BTK Hukuki Değerlendirme Koordinatörü Sakin´in sunumuyla başladı. Ardından Haberler.com genel yayın yönetmeni Serra Bediha Timur´un konuşmasına geçildi.Timur yaptığı konuşmada habercilik sektörüne ve habercilik sektörünün hukuki boyutlarına değindi. Timur´un ardından Avukat Meltem Banko söz alarak, ?Bilişim Hukuku ve Sosyal Medya? konulu konuşmasını yaptı.

MENEMEN OLMA!

 Daha çok bilişim ve sosyal medya hukukunda kişilik hakları, Uluslararası düzeyde bir sosyal medya ve bilişim sözleşmesinin gerekliliği konularına değinen Banko, öğrencilerle samimi diyaloglar kurarak, tavsiyelerde bulundu.  Sosyal Medya Uzmanı,Yazar Mehmet Burak Torun ise daha çok sosyal medya üzerinde durdu.Facebook´taki Sabri Reyiz ve Cedric, Twitter´daki Kızların İç Sesi ve Fıratın Blogu adlı karakter özlü paylaşım sayfalarının Torun tarafından oluşturulduğunu öğrenen öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. USMED İç Anadolu Bölge Başkanlığı görevini de aktif bir şekilde sürdüren Torun aynı zamanda yazarı olduğu ?Menemen Olma Fenomen Ol ? isimli çok satanlar listesinde yer alan kitabını,  tek tek imzalayarak öğrencilere hediye etti. Son olarak konuşmacılar dinleyicilerin sorularını yanıtladı. Konferans plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli