Anahtar Kelimeler: Sosyal medyada bunlar

Sosyal medyada kim bunlar?

Sosyal medyada kim bunlar?

Sosyal medyada kim bunlar?

Sahte hesaplarla hesaplaşma!

Haberkale açıklıyor?!

Kırıkkale´de son zamanlar yerel basının yetersizliğinden ötürü sahte sosyal medya hesapları üzerinden ilginç birileri habercilik adı altında siyaseti ve bürokrasiyi karıştırmaya çalışıyor.

ENTERESAN BİR DURUM

Kırıkkale´´de son zamanlarda enteresan şeyler yaşanıyor. Son zamanlar yerel basının yetersizliğinden ötürü sahte sosyal medya hesapları üzerinden ilginç birileri habercilik adı altında siyaseti ve bürokrasiyi karıştırmaya çalışıyor. Sahte hesaplar üzerinden habercilik adı altında kendisine gazeteci süsü veren kimilerinin siyasi arenada birbirleri ile kapıştığı, kirli çamaşırlarını ortaya döktüğü gözleniyor. Bunu gazetecilik adı alında yapan sahte veya kalitesiz kimi hesapları Haberkale ifşa ediyor.

BİZ AÇIKLIYORUZ

Özellikle Kamul Uçar ve Ecrin Beyza isimli sahte hesaplar üzerinden tam bir hesaplaşma yaşanıyor. Bu hesapların kimler olduğuna ulaşan Haberkale yakında bunları ifşa ederek gazetecilik mesleğine verdikleri zararı gidermeye çalışacak. Kamuoyu gazetecilik adı altında yapılan bu çirkin uygulamalara tepkili. Yerel basının yetersiz kaldığı veya üzerine gitmediği/gidemediği bu konuda Haberkale gerçeğin perdesini aralayarak kamuoyunu hem bilgilendirecek hem de sahte hesaplar üzerinden sahtekarlık yapılmasını önleyecek. Bekleyin? Çok yakında Haberkale´de?

 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false