Anahtar Kelimeler: Soylu Kırıkkale geldi

Soylu Kırıkkale´ye geldi

Soylu Kırıkkale´ye geldi

Soylu Kırıkkale´ye geldi

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram trafiği ile ilgili bilgi almak, denetimlerde bulunmak ve seyir halindekilere hayırlı yolculuklar dilemek için Kırıkkale´ye geldi.

KIRIKKALE´YE GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cuma akşamı Kırıkkale´deydi. Bakan Soylu, bayram trafiği ile ilgili bilgi almak, denetimlerde bulunmak ve seyir halindekilere hayırlı yolculuklar dilemek için Kırıkkale´ye geldi. Soylu´ya Kırıkkale ziyaretinde Vali Yunus Sezer, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz eşlik etti.

SOYLU DENETİMLERİ ANLATTI

Bakan Soylu, bazı noktalarda denetimlere katılarak görev yapan polislere moral verdi. Seyir halindeki sürücülere hayırlı yolculuklar dileyen Bakan Soylu, hız yapmamalarını, emniyet kemeri takmalarını ve yorgunluk hissettiklerinde de mutlaka dinlenmelerini istedi. Emniyet ekibine de kolaylıklar dileyen Bakan Soylu, trafiğin 24 saat denetlendiğine dikkat çekti. Denetimlerin hem yerden ve hem de havadan sürdüğü belirtildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false