?Spor kulüplerine destek verilmeli?

?Spor kulüplerine destek verilmeli?

?Spor kulüplerine destek verilmeli?

Vali´ye kulüp ziyareti

 

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, hafta sonunda oynanan ve kendisinin de izlediği maçı yorumladı. Haktankaçmaz TM Kırıkkalespor´un güzel futbol oynadığını söyledi. Hedefin şampiyonluk olması gerektiğini belirten Haktankaçmaz, Kırıkkale´yi temsil eden iki takıma da maddi manevi destek verileceğini kaydetti.

 

SPORA DESTEK VERİLMELİ

Kırıkkalespor Başkanı Muammer Aslıyüce ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret ederek kulüp ile ilgili bilgiler verdi. Hafta sonunda oynanan ve TM Kırıkkalespor´un 2-0 kazandığı maçın önemli bir çıkış maçı olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, taraftarla takımın birleştiğini ve bu sene şampiyonluğun hedef olması gerektiğini söyledi. Şehirdeki futbol takımlarına destek verilmesi gerektiğini belirten Haktankaçmaz, sporun ve sporcunun korunduğu, fairplay anlayışıyla maçların oynanması gerektiğini hatırlattı.

 

SPOR, ŞEHRİ GELİŞTİRİR

Sporun bir şehri kültürel anlamda geliştirdiğini belirten Haktankaçmaz, futbolun Türkiye´de sevildiğini ve özellikle hafta sonlarında önemli bir eğlence olduğunu kaydetti. Vakit buldukça maçlara geleceğini ve takımı destekleyeceğini belirten Haktankaçmaz, bu sene başarının hedeflendiğini ve bu konuda yönetimin, futbolcuların ve taraftarın elini taşın altına koyduğunu açıkladı. En kısa zamanda kentteki takımlardan birinin profesyonel lige çıkması gerektiğini açıklayan Haktankaçmaz, bunun kente önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

 

BU SEZON MİSAFİRİZ

TM Kırıkkalespor Başkanı Muammer Aslıyüce ise bu sene takıma güvendiklerini ve önemli transferler yaptıklarını belirterek, sezon sonunda şampiyon olacaklarını ve 3.lige tekrar çıkacaklarını söyledi. Kırıkkale´nin amatör ligde olmayı hak etmediğini belirten Aslıyüce, son alınan galibiyetle takımın moralinin düzeldiğini ve şampiyonluğa olan inancın bir kat daha arttığını ifade etti. ?Bu sezon bu ligde misafiriz´ sloganıyla sezona başladıklarını belirten Aslıyüce, takıma herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, taraftarlardan 90 dakika boyunca destek istedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false