Anahtar Kelimeler: Staj sorun olmayacak

Staj sorun olmayacak!

Staj sorun olmayacak!

Staj sorun olmayacak!

Toplantı yapıldı

 

Her eğitim öğretim döneminde yaşanan staj sorunu 2017-2018 eğitim öğretim döneminde yaşanmayacak. Müjdeli haber Sağlık İl Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş´den geldi. Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı ile biraraya geldiklerini hatırlatan İl Müdürü Güngüneş, staj konusunda mutabakata vardıklarını söyledi.

 

STAJ SORUN ÇÖZÜLDÜ

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala geçtiğimiz yıllarda staj sorunu yaşayan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini sevindiren haber geldi. Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı bir araya gelerek Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerinin staj konusunu ele aldı. Yapılan görüşmelerde Sağlık Bakanlığının gönderdiği talimatlar ele alınırken, bu doğrultuda öğrencilerin staj sorunu çözüme kavuşturuldu.

 

SORUN YAŞANMAYACAK

Yapılan görüşmeler hakkında açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Güngüneş ?İlimizde bulunan Sağlık Meslek Liselerinde okuyan öğrencilerimizin staj konularını görüşmek üzere Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Çetin ve Genel Sekreterimiz Mustafa Boyabatlı ile bir araya geldik. Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda öğrencilerimizin sağlıklı staj görmeleri konularında mutabakat sağladık. Öğrencilerimiz bu yıl staj konusunda bir sorun yaşamayacak. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun? dedi. 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli