Anahtar Kelimeler: Sulakyurt için neler yapıldı

Sulakyurt için neler yapıldı?

Sulakyurt için neler yapıldı?

Sulakyurt için neler yapıldı?

Bildik bilgi verdi

Sulakyurt Belediyesinin genç ve çalışkan başkanı İsmail Bildik Sulakyurt Belediyesine Belediye Başkanı olduktan sonra ilçenin çehresini değiştirerek Sulakyurt´u daha yaşanılabilir bir ilçe yaptı.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

İlçe sakinleri Başkanları İsmail Bildik´ten oldukça memnun olduklarını belirtirken İsmail Bildik´e Atom Karınca lakabını taktılar. Hiç durmayan sürekli çalışan ve ilçe için yeni arayışlar yapan İsmail Bildik mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

İLÇEYE 20.000 M² KİLİT PARKE

2017 Yılını geride bıraktığımız bu aylarda İsmail Bildik 2017 yılında ilçe için yaptıkları çalışmaları gazetemize aktardı. Başkan Bildik yatığı açıklamada " İlçeye 20.000 m² Kilit Parke ve Kaldırım Yapılması, İlçemiz Mahalleler ve Parklara Dağıtılmak Üzere Kamelya Yapımı,  Mezarlıklara İstinat Duvarları Yapımı,  Mezarlıklara Abdesthane yaptık´´

YENİ EV YAPTIK

Başkan bildik açıklamasının devamında "WC ve Şadırvan Yapımı,  Yunus Emre Camii Kubbe Beton Atılması, Şadırvan Çatısı Yapımı, Cami Etrafının Kilit Parke Yapımı ve Çevre Düzenlemesi,  İlçemizde Evi Kısmen  Yanan Mağdur Vatandaşlarımıza Bakım Onarım ve Tamamen Yanan Vatandaşlarımıza ise Yeni Ev Yaptık´´diye konuştu.

YAZ SPOR OKULU AÇTIK

"Yeni Mahalle ve Yenihayat Mahallesine İstinat Duvarları Yapımı,  İlçemiz Giriş Yoluna Asfalt Atılması,  Sportif Faaliyetler Kapsamında Yaz Spor Okulunun Açılması,(Belediye Sporumuz 1. Amatör Kümede Boy Göstermesi ve U16 ? U19 Yaş Kategorilerinde Takımların Kurulması) Sulakyurt Çayı Islahı´´

KUTLAMALAR OLDU

"Her Yıl Ramazan Ayında Büyük İftar Yemeği Verilmesi ve Muharrem Ayı Aşure Etkinliği Düzenlenmesi, İlçemizde 10 İl, 29 Kulüp ve 290 Sporcunun Katılımları ile Düzenlenen 4. Etap Wushu Final Müsabakaları,  Sosyal Projeler ve Etkinlikler Düzenlenmesi( Tüm özel gün ve haftaların kutlanması) yaptık´´dedi.

BANA DESTEK VERİYORLAR

Başkan Bildik açıklamasının devamında ise İlçe halkının kendisinin sürekli arkasında olduğu belirtirken, " İlçe halkı benim sürekli arkamda bana destek veriyorlar. Bende gücümü onlardan alıyorum. 2018 yılında da hiç durmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz işimizi Allah Rızası için yapıyoruz ve yapmak zorundayız´´dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli