Sulakyurt´ta asker gecesi yapıldı

Sulakyurt´ta asker gecesi yapıldı

Sulakyurt´ta asker gecesi yapıldı

Bildik´ten asker adaylarına jest

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlerle birlikte çiftetelli oynayarak neşelerine neşe kattı.

ALLAH ONLARI KORUSUN

Bildik, konuşmasında "biz Türk gençliği öncelik olarak vatanımızın birliğini ve dirliğini ayakta tutarak vatan savunmasını öncelik olarak kabul ediyoruz her gencimiz zamanı geldiğinde vatan borcunu ödemeli ve görevini en iyi şekilde yerine getirmelidir´´ dedi. Bildik, "Şu anda Sulakyurt´ta bulunan gençlerimizi asker yolcusu edeceğiz. İnşallah allah askerimizi ve polisimizi korusun´´ dedi. Sulakyurt belediyesi açık hava kır düğün salonunda yapılan  asker gecesine asker yakınları da katıldı. Gecede  askerlere asker kınaları  asker adayların babaları tarafından yakıldı asker babaları ise biz evlatlarımızla gururu duymaktayız  onları askere göndermekten çok mutluyuz.  Asker ocağı peygamber ocağıdır. İnşallah sağlam giderler sağlam gelirler´´ dediler.

BAŞKANDAN ALTIN JESTİ

Sulakyurt ilçesinde 12 asker için belediye tarafından  düzenlenen  asker gecesinde  belediye başkanı İsmail Bildikte asker adaylarına küçük altın takarak  onların bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.  Daha sonra sahneye çıkan asker adayları ile birlikte belediye başkanı Bildik´te oynadı.  Aileler ise  bizlerin bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Sulakyurt´un çalışkan ve  dinamik başkanı İsmail Bildik´e çok teşekkür ederiz dediler. Hep birlikte en büyük asker bizim asker slogan attılar.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli