Anahtar Kelimeler: Sulakyurt evler yandı

Sulakyurt´ta evler yandı!

Sulakyurt´ta evler yandı!

Sulakyurt´ta evler yandı!

İtfaiye zor söndürdü

Sulakyurt ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan bir yangın öç evin yanmasına bir evin de zarar görmesine neden oldu.

YANGIN ÇIKTI

Sulakyurt ilçesinden dün yangın paniği yaşandı. İlçedeki bir mahalledeki evde başlayan yangın bitişik evlere de sıçradı. Üç evin yandığı yangında bir evin de zarar gördüğü öğrenildi. Yangını kontrol altına almak ve söndürmek için itfaiye ekipleri büyük mücadele sergiledi. Müdahale ile birlikte yangın kontrol altına alınırken, bir süre sonra ise söndürüldü. Yangını söndürmek için mahalle sakinleri de itfaiye ekiplerine yardımcı oldular.

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı İsmail Bildik, yangının söndürülmesinin ardından olayla ilgili kısa bir açıklamada bulundu ve ?İlçemizdeki ev yangınları kontrol altına alındı. Şükürler olsun can kaybımız yok? dedi. Yangının çıkış sebebi ve verdiği zarar araştırılıyor. Evleri yanan vatandaşlara destek olunması için girişim başlatılacağı öğrenildi.

DÖRT EVE SIÇRADI

Edinilen bilgiye göre, Sulakyurt ilçesi Yükselen Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde sabah saatlerinde çıkan yangın kısa sürede dört eve sıçradı. Kırıkkale Belediyesi, İl Özel İdare, Orman Bölge Müdürlüğü, Sulakyurt Belediyesi, Balışeyh, Delice ve Çerikli Belediyeleri itfaiye ekiplerinin ortak çalışması ile güçlükle kontrol altına alınan yangında Sulakyurtlu vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yaklaşık 1 saat içerisinde kontrol altına alınan yangında 2 ev kullanılmaz hale gelirken, 2 evin ise yarısı hasar gördü.

NEDENİ BELLİ DEĞİL

Çıkan yangın hakkında açıklamalarda bulunan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yangının nedeninin henüz belli olmadığını, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin bölgede incelemelerinin sürdüğünü söyledi. Bildik, yangında evleri zarar gören vatandaşların belediye olarak yanlarında olduklarını dile getirdi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false