Anahtar Kelimeler: Sulakyurt görkemli açılış

Sulakyurt´ta görkemli açılış

Sulakyurt´ta görkemli açılış

Sulakyurt´ta görkemli açılış

Seçim bürosu açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik, geniş katılım ile seçim bürosunun açılışını Sulakyurt´ta gerçekleştirdi.

İLGİ YÜKSEK OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sulakyurt mevcut Belediye Başkanı ve MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik, Merkez Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, Sulakyurt ilçe Başkanı Ali İhsan Erşan ve Sulakyurtluların yoğun katılımı ile seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Yağan yağmura rağmen geniş geniş katılımın olduğu seçim bürosu açılışında Sulakyurtlular Milletvekili Halil Öztürk ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´e sevgi gösterilerinde bulundular.

ATOM KARINCA MHP

İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Bugün milliyetçi hareket partisinin üretken belediyecilik anlayışını görmek için hangi seviyelere geldiğini görmek için beraberiz. İşte MHP´nin temel noktası üretken belediyecilik ve bunun Kırıkkale´de ki göstergesi İsmail Bildik ve Sulakyurt Belediyesi. Bunu niye söylüyorum çünkü, Sulakyurt´un haritada ki yerini bilmeyenlere Sulakyurt´un yerini gösterdi, Sulakyurt insanını tanıttı. Belediye başkanımızla birçok belediye başkanımız ile toplantılara katıldık, ismi atom karınca çalışkan belediye başkanı ünvanını yakıştırılmıştır. İnşallah 31 Mart 2019´da kendisini tekrar belediye başkanı olarak görmek istiyorum? dedi.

VEFA BORCU TAŞIYORUZ

MHP Milletvekili Halil Öztürk, ?Biz İsmail Bildik ile çocukluk arkadaşıyız. Biz bu topraklara bir vefa borcu taşıyoruz. Buraya, burada yaşayan insanlarımıza en iyisini yapmak için bir mücadele gösteriyoruz. 31 Mart´ta da bize destek verirseniz Sulakyurt´u daha güzel bir yer yapacağız. Biz Sulakyurt´a ve tüm Kırıkkalelilere sahip çıkıyoruz. Sulakyurt biz vekil olduktan sonra, İsmail Başkanımızın da çalışmaları ile Sulakyurtlular bir yere vardıkları zaman daha iyi itibar görmeye başladı. Bu itibarın artması için bizim tekrar seçilmemiz lazım. Ben seçildim, 5 yıl boyunca milletvekiliyim. Bu seçim benim seçimim değil, bu seçim İsmail Bildik´in seçimi de değil. Bu seçim Sulakyurt´un kendi kaderini oylama seçimi. Sulakyurtlular kendi kaderlerini oylayacak. Bizim buradaki insanımızın boynu bükük kalmaması için, Sulakyurt´u daha güzel yapmak için çalışıyoruz. Son iki haftada 3 kamyon malzeme gönderdim buraya. Bu hizmetler daha da artarak devam edecek? diye konuştu.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

İsmail Bildik ise yaptığı konuşmada, ?Biz 5 yıl önce seçildiğimizde sizlere bir söz vermiştik. 5 yıl önce birliğimizi ve beraberliğimiz kimse bozamayacak demiştik. İsmail Bildik ile birlik zamanı olacak demiştik. 5 yıldır belediye başkanınızım. Hiçbir zaman ben sizleri ötekileştirmedim. Her zaman belediyenin hizmetlerini eşit tutmaya çalıştım. Her zaman saat kaç olursa olsun ulaşılabilir oldum, benden biriniz ricada bulunsanız yok demedim. Hepinize hizmet ettim. Sizeler ne söz verdiysem bu sözleri yerine getirmek için çalıştım. Beni her zaman bir evlat, kardeş olarak gördünüz. Bizim bir sloganımız var. Üretken Belediyecilik. Şimdi biz neler yaptık, geldiğimizde gördüğünüz binaların hangisi boyalıydı? Hangisinin çatısı oluğu vardı? Her tarafı kırık döküktü. Biz gelir gelmez Sulakyurt´u yaşanılabilir bir kent merkezi, ilçe yaptık. Kanalizasyon çalışmasını benden önceki belediye başkanı arkadaşımız belli bir kısmını yapmıştı ama çoğunluğunu biz yaptık. 28 bin metre kare kanalizasyon yapıldı? dedi.

120 BİN METRE KARE KİLİT PARKE

Bildik, ?İlçemize geldiğinizde 150 bin metre kare bozuk alan vardı 120 bin metre kare kilit parke taşı yaptık. Bu yapılan parke çalışmalarında parkeleri gidiyorum Mersin Belediyesinden, Adana Belediyesinden yalvararak alıyorum. Getiriyorum buraya herkesin gözü önünde yaptırıyorum. Şimdiye kadar 4 milyon liralık kilit parke taşı döşendi. Bu yapılanların Belediyemize maliyeti 1 milyon lira. Kalan 3 milyon lirayı ben ağdan soldan dilenerek, yalvararak aldım. İlçemize bir misafirimiz geldi ben yeni belediye başkanı olduğumda. Gelir gelmez ilçenizin meydanı neresi diye sordu. Türkiye´de meydanında Atatürk büstü olmayan 900 ilçeden tek ilçe bizim ilçemizdi. Ben gittim eski valilik önünden Atatürk büstünü alıp meydanımıza koyduk. Cumhuriyet park alanımız vardı, açık hava kır düğün salonu, aş evi gibi birçok hizmetimiz oldu.

BİZE DESTEK VERİYOR

Mezarlıklarımızın kapısı, bacası, abdesthanesi, suyu yoktu. Şimdi mezarlıklarımız da şadırvanlarımızdan, tuvaletine kadar hepsi var. İstinat duvarları konusunda belediye başkanı çar çur ediyor diyorlar. Saygılı hemşerilerim ben bunların kumunu, demirini, çimentosunu sağdan soldan yalvararak alıyorum. Milletvekilimizden razı olsun. Bize çok destek veriyor. İlçemizin girişi köye girer gibiydi. İki tane L çiziyorduk ilçemize girerken. En son trafik kazası oldu. AK Parti Kadın Kolları Başkanının çocuğunun yüzü parçalandı. Onun babası geldi buraya itiraz edene küfür etti. Tamam dedim hodri meydan. Sonra ayağımıza prangalar vurmaya çalışıyorlar. Mahkemeye karışmaya çalışıyorlar. Mahkemenin atadığı bilirkişiyi tehdit ediyorlar Sulakyurt´a gelmesin diye. Belediye Başkanı bunu sırtına alıp gitmeyecek hemşerilerim. Yol medeniyettir, su medeniyettir. Bordürler yolun kenarında duruyor. Benim içim yanıyor.

ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Sulakyurt´ta evi yananlar vardı kaymakamlığımızla beraber hemşerilerimizin yaralarını sarmaya çalıştık. Ramazan çadırları, her ramazanın 3 gününde büyük yemek verdik. Ticari alanlarımız oldu. Artık Sulakyurt şehir oldu. Sulakyurt terk edilmiş bir viraneydi. Kasabınız lokantanız var mıydı? Biz belediye olarak bunları açtık. Kendi makam aracımı sizlere tahsis ettim. Hastası olan makam aracımla gidiyor. Sosyal sorumluluk projeleri yaptık. Kadınlarımıza geziler düzenledik, özel günlerde etkinlikler yaptık. Daha önce bunlar yoktu. Sadettin Saran´a gittik geldi spor salonu yaptırdık. Biz gençlerimize sahip çıkıyoruz. Hizmetlerimiz saymakla bitmiyor. Ben bizlere hizmet etmenin şerefini onurunu yaşıyorum? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli