Sulu Mağara´da turizm haftası kutlandı

Sulu Mağara´da turizm haftası kutlandı

Sulu Mağara´da turizm haftası kutlandı

Keskin´de kutlama

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Keskin Sulu Mağara´da program düzenlendi. Tarihi bir alanda yapılan ekinlik gerçekleştirildi. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz yaptığı konuşmasında Keskin´in tarihi bir ilçe olduğunun altını çizerek, Keskin´in ve tarihi yerlerin daha iyi tanıtımının yapılmasını söyledi

KATILIM YÜKSEK OLDU

Keskin Sulu Mağara´da yapılan Turizm Haftası etkinliğine, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Kaymakam Muammer Köken, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Kültür ve Turizm İl Müdürü Yahya Kemal Er, il ve ilçe yöneticileri ve davetliler katıldı. Etkinlikte açılış konuşmasını Belediye Başkanı Dede Yıldırım yaptı. Başkan Yıldırımın ardından, Kaymakam Muammer Köken konuşma yaptı. Etkinliğin son konuşmasını ise Vali Haktankaçmaz yaptı. Konuşmaların ardından Sulu Mağara sergisi açıldı.

TANITIMLARI DAHA İYİ YAPILMALI

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz yaptığı konuşmasında Keskin´in tarihi bir ilçe olduğunun altını çizerek, Keskin´in ve tarihi yerlerin daha iyi tanıtımının yapılmasını söyledi. Vali Haktankaçmaz konuşmasının devamında ise şöyle konuştu, ??Kırıkkale sanayi şehri. MKEK fabrikaları, endüstriyel tesislerin olduğu yerde turizm ikinci bir plana erteleniyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün gayretleriyle spor ve sağlık başta olmak üzere turizmi canlandırmak için çalışmalarımız devam ediyor?

ALIŞMALAR SÜRECEK

Vali Haktankaçmaz, ?Spor müsabakaları bakımından bölge müsabakaları ulaşım kolaylığı açısından alt yapısının yeterli olduğu Kırıkkale´de yapılması için girişimlerimiz devam ediyor. Sağlık yatırımları ve birçok diğer çalışmalarımız daha güzel anlamda devam ediyor. İlçelerde çok önemli tarihi eserler var. Bunları çok tanıtamadık. Anadolu topraklarımıza girişimizden 50 yıl sonra Anadolu´nun göbeğinde Balışeyh ilçesinde cami inşa etmişiz. Değerlerimizi gün yüzüne çıkartmalıyız. Politikaya dahil edip çalışmalarımızı sürdüreceğiz? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli