Anahtar Kelimeler: Sümer projeye destekg eldi

Sümer´den o projeye destekg eldi

Sümer´den o projeye destekg eldi

Sümer´den o projeye destekg eldi

 

Araç desteği sağladı

Kırıkkale Ticaret Borsasından, Valilik himayesinde, Sağlık İl Sağlık Müdürlüğü´nün yürütücülüğünü yaptığı ?Hayat Boşluk Kabul Etmez´ projesine destek geldi. Projeye her konuda destek veren borsa, projeye dahil olan gençlerin 4 Mart´ta Hacı Bayram Camii ziyaretinin aracını tahsis ederek desteğini ortaya koydu.

HER KONUDA DESTEK

Kırıkkale´de ekonomiye katkılarının yanı sıra sosyal sorumluluklarını da en iyi şekilde yerine getiren Ticaret Borsası, Kırıkkale Valiliği himayesinde, Sağlık İl Sağlık Müdürlüğü´nün yürütücülüğünü yaptığı ?Hayat Boşluk Kabul Etmez´ projesine de desteğini ortaya koydu. Madde bağımlısı gençlerin madde bağımlılığından kurtularak hayata bağlanmalarını sağlayan projeye sonuna kadar destek vereceklerini belirten Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Ticaret Borsası, projeye dahil olan gençlerin 4 Mart 2016 tarihinde Ankara Hacı Bayram Camii ziyaretinin aracını tahsis etti. Borsa ayrıca ekibin sabah kahvaltısını da üstlendi.

DESTEKLİYORUZ

Sosyal sorumluluk noktasında borsa olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyleyen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ?İlimizde yürütülen ve madde bağımlısı gençlerimizin yeniden hayata bağlanmaları noktasında büyük önem arzeden ?Hayat Boşluk Kabul Etmez? projesini son derece yerinde buluyor ve destekliyoruz. Projenin uygulanması noktasında da gençlerimiz için elimizden geleni yaparak ? Hayat Boşluk Kabul Etmez? diyerek İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte sosyal sorumluluğumuzu Ticaret Borsası olarak üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazırız? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli