Sungur herkesi yemekte buluşturdu

Sungur herkesi yemekte buluşturdu

Sungur herkesi yemekte buluşturdu

 

Teşekür yemeği verdi

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür yemeği düzenledi. Yoğun katılımın olduğu yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yemekte konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, seçimlerde işlerinin zor olduğunu ama imkansız olmadığını belirterek, seçimde kendi aday gibi çalışan Ahmet Sungur´a teşekküre etti.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Mersan Congresium´da düzenlenen teşekkür yemeğine; Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik,  Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve başkanları, AK Parti il teşkilatı, ilçe teşkilatının yanı sıra Yahşihan halkı ve partililer katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği teşekkür yemeğinde ilk olarak konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından ise katılanlara yöresel müzik dinletisi yapıldı.

ÖNEMLİ OLAN BİR OLMAK

Teşekkür yemeğinin açılışını Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yaptı. ?Günün bu saatinde hepiniz evde olmanız gerekirken buradasınız. Hepinizden Allah razı olsun? diyerek konuşmasına başlayan Başkan Sungur, ?Hani bir söz vardır ya, ?Gönül ne kahve ister ne kahvehane, Gönül dost ister kahve bahane´ bizimki de o hesap siz değerli dostlarımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik. Yemek bu işin bahanesi. Önemli olan siz değerli dostlarımızla beraber olmak. Nasip olursa söz ve hizmet vekillerimizde.?

?SİZLERİN HİZMETKARIYIZ?

?Aramızdaki dargınlıklar ve kırgınlıklar hamd olsun ortadan kalktı. Bu işe vesile olan başta vekillerimize, yöneticilerimize ve belediye başkanlarımıza ve siz değerli dostlarımıza teşekkür ederim. Artık icraat zamanı. Kırıkkale´de inşallah öncülüğünü milletvekillerimizin çektiği, biz belediye başkanlarının destek verdiği lokomotif olarak çok güzel günler yaşayacağız. Nasip olursa 2019 seçimlerinde izlerin karşısına alnımızın akıyla geleceğiz inşallah. Bizler siyasetçiler olarak. Sizin hizmetkârıyız. Bizimde hatalarımız vardır. Bundan sonraki süreçte sizlerin destekleri ile daha olumlu işler yapacağız. Bu işin temsilcisi bizler olacağız.?

YANIYORMUSUN?

Başkan Sungur´un ardından konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ise, ?Bugün kıymetli belediye başkanımızın teşekkür yemeğinde bir araya geldik. Değerli dostlar, 1 Kasım seçimleri işin başında söylediğimiz gibi dostların seçimleri oldu. 1 Kasım seçimlerinde Ramazan Can ve Abdullah Öztürk´ün işleri bana göre daha rahattı.  Yani onlar partinin en sıkıntılı dönemlerinde seçildiler ve seçileceklerdi. Sen seçim bürosunu açarken, ?Bak Abdullah bey, bugün su var. Dün su yoktu. Konuşurken dilimiz damağımız kurudu. Su biriz uzakta uzanamıyoruz. Birisi dedi ki; ?Yanıyormusun?´ yanıyorum tabi ki, üçüncü sıra olup ta yanmamak mümkün mü´ Değerli dostlar, bu bir latifedir.?

KENDİ ADAY GİBİ ÇALIŞTI

Demir, ?Bazen düşünüyorum, bu Ahmet Sungur, bir adam, bir belediye başkanı, ne kadar çalışabilir diye. Allah ondan bin kere razı olsun. Böyle bir arkadaşım, böyle bir dostum olduğu için. Kendi aday olsa ancak bu kadar çalışabilirdi. Onunda hakkını burada sizlerin huzurunda teslim ediyorum. Hakkını helal etsin. Kırıkkale´ye ve Yahşihan´a güzel hizmetleri olacaktır. Sizler bizi, siyasetin yanan ateşinin içinden çektiniz, aldınız Kırıkkale´de 3-0 yaptınız. Bunu siz yaptınız, sizler yaptınız, sizin gibi düşünen arkadaşlar yaptı. Sizlerin hakkını ödemek için, sizlere layık olmak için Allah şahittir gecemi gündüzüme katacağım.?

?YEREL ADAYLARA SAHİP ÇIKIN?

Demir, ?Milletvekili arkadaşlarımızda çalışacağız. Başınız sıkıştığı zaman bizleri yanınızda göreceksiniz. Sizlerin hakkını, Kırıkkale´nin hakkını söke söke alacağız. Kırıkkale´ye hizmet getireceğiz. Durumumuz zor diyorduk ama imkansız demiyorduk. Biz, sizlerin sayesinde zor olanı yaptık. Kırıkkale kendi içinden çıkan, sizlerden biri olan adaylara sahip çıktı. Bakın arkadaşlar Kırıkkale´de siyaset, müdahalesiz siyaset olacak. Normal bir siyaset olacak. Hak edenin seçileceği siyaset olacak. Particilik inşallah bitecek. Sizler yerel adaylara sahip çıktığınız sürece böyle olacak.?

?SİZLERİ TEMSİL EDİYORUZ?

Katılanlara teşekkür eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ise konuşmasında, ?Küçük bir ilçede yaşadım. 2001 yılında AK Parti´nin kurma şerefini bize layık gördükleri, o zorlu dönemde Ramazan Can´ın İl Başkanı, Mehmet Demir´in İl Başkan Yardımcısı olduğu dönemde bize de Keskin ilçe teşkilatını kurma görevini verdiler. Bugün sizlerin huzurunda birer milletvekili olarak çıktık. Rabbim bizi bu kutlu yolda mahcup etmesin, bizi utandırmasın. Değerli hemşerilerim, biz üç milletvekili arkadaşımız yaklaşık 1 aydır TBMM´de sizleri temsil ediyoruz.?

SİYASET DEĞİŞİYOR

Öztürk, ?Kırıkkale´de siyaset Mehmet Demir´inde söylediği gibi değişiyor. Ben biraz düz insanım. Söylediklerimden birileri alınıyor ama Kırıkkale, AK Parti döneminde komşu iler ile karşılaştırıldığında yeterli hizmet alamadı. Biz bu göreve talip olduk. Üç arkadaş olarak mecliste ve gittiğimiz yerlerde hiç birbirimizden ayrılmıyoruz. Her yerde şu mesajı veriyoruz. Kırıkkale´de 3-0 yapan ekip bu. 105 bin kişinin oyunu alan ekip bu. Bundan sonra bu yük biz milletvekillerinin, belediye başkanlarının ve yönetimimizin omuzlarında. Biz Kırıkkale´de yakın gelecekte neler yapabiliriz, orta gelecekte neler yapabiliriz ve 4 yıllık süreçte neler yapabiliriz diye üç bölümde değerlendiriyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false