Anahtar Kelimeler: Sungur Şenol tebrik ziyareti

Sungur ve Şenol´dan tebrik ziyareti

Sungur ve Şenol´dan tebrik ziyareti

Sungur ve Şenol´dan tebrik ziyareti

Akçelik´i tebriklerini ilettiler

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, Yaşam Hastanesi´ni ziyaret ederek yeni bina ve hasta kabul etmeye başlamasında dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´e hayırlı olsun dediler ve tebriklerini ilettiler.

EMEĞİ GEÇENLERE TEBRİK

Yaşam Hastanesi´ni ziyaret eden Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik ile bir süre görüştüler. Hastaneyi gezen ve hastane hakkında bilgiler alan Sungur ve Şenol, beğenilerini de dile getirdiler. Hastanenin Kırıkkale´ye hayırlı olmasını dileyen Sungur, ?Çok güzel bir hastane olmuş. Hem sağlık açısından önemli bir yatırım ve hem de istihdam açısından çok önemli. Başta Ömer Akçelik bey olmak üzere emeği geçen herkese tebriklerimizi iletiyor, Kırıkkalemize hayırlı olsun diyoruz? dedi. Şenol ise ?Gördüğümüz kadarıyla standardı yüksek bir hastane oluşturulmuş. Tebrik ediyoruz? dedi.

?BÜYÜK BİR YATIRIM YAPTIK?

Hastane konusunda Sungur ve Şenol´u bilgilendiren Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, ?Uzun uğraşlar sonunda hastanemizi açtık. Donanımlı, hekim kadrosu güçlü, teknik personeli deneyimli bir oluşum sağladık. İlk günden bu yana ilgi bir hayli yüksek. Kırıkkaleli hemşehrilerimiz zaten uzun zamandır bekliyorlardı. Onların bu ilgisine layık olmaya çalışacağız. Kalite standardımız çok yüksek. Sağlık ve istihdam bakımından büyük bir yatırım yaptık diye düşünüyoruz Kırıkkale için. Bizler de Kırıkkalemize hayırlı olsun diyoruz? dedi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false