Anahtar Kelimeler: Suriyelilere meydan dayağı

Suriyelilere meydan dayağı!

Suriyelilere meydan dayağı!

Suriyelilere meydan dayağı!

Kalabalıkta darp edildiler!

Kırıkkale´de önceki gün meydanda yapılan birlik ve polise destek mitinginde ilginç bir olay yaşandı. Kalabalıkta bayanlara sarkıntılık eden ve hırsızlık yapmaya çalıştığı öne sürülen birkaç Suriyeli mülteci darp edildi.

GENÇLER BİR ANDA SALDIRDI

Miting devam ederken Milli Eğitim Müdürlüğü köşesinde bir ada kargaşa yaşandı. Miting alanına giden birkaç genç bir anda Suriyeli mülteci oldukları öğrenilen birkaç kişiye saldırdı. İddialara göre Suriyelilerin mitinge giden bayanlara sarkıntılık ettiği ve laf attığı öne sürülüyor. Bir başka iddiaya göre de cüzdan çalmaya çalıştıkları ileri sürülüyor. Bu durum üzerine gençlerin Suriyelilere saldırdığı bildirildi.

BÖLGEDEN UZALKAŞTIRILDILAR

Suriyelilerin kalabalığa Türkiye aleyhine laf söyleme cüretinde bulunduğu da iddialar arasında. Olayın sebebi kesin olarak bilinmemekle birlikte gençler Suriyelileri darp ederken, araya vatandaşlar ve olay yerine yetişen polisler girdi. Polisler ve vatandaşlar Suriyelileri gençlerin elinden zor aldılar. Köşede bulunan mağazaya sığınan Suriyeliler, güvenlik kordonu eşliğinde bölgeden uzaklaştırıldı. Olayın aslı sonradan anlaşıldı. Suriyelilerin İstiklal Marşı´nda saygısızlık yaptığı, uyarılara rağmen buna devam ettikleri, marş bitince de gençlerin saldırısına uğradığı kaydedildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli