Anahtar Kelimeler: Takdirlik Başkan

Takdirlik Başkan?

Takdirlik Başkan?

Takdirlik Başkan?

 

İşte böyle olunmalı

Kırıkkale´nin komşu ili Çankırı´nın üç dönemdir Belediye Başkanlığını yürüten İrfan Dinç, çalışmaları, sosyal yaşamı, şehre katkısı ve çevresine olan duyarlılığı ile herkesin takdirini kazanıyor.

DUYARLI BİR İSİM

Geçtiğimiz günlerde ödül töreni için Kırıkkale´ye gelen ve kendisine verilen ödülü alan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, takdirlik yaşamı ve çalışmaları ile ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Kırıkkale´nin komşu ili Çankırı´da üç dönemdir Belediye Başkanı seçilen ve hem ilinde hem de çevre illerde büyük ilgi gören Dinç´in en büyük özelliği, Çankırı´ya yönelik çalışmaları, dikkat çekmeyen özel yaşamı, şehre katkısı, çevresine olan duyarlılığı ve komşu illerle olan bağı.

ÜÇ DÖNEMDİR ZİRVEDE

Kırıkkale´de kedisine bu özelliklerinden ötürü ödül verilen Dinç, mütevazi yapısı ile de dikkat çekiyor. Kırıkkale´deki Çankırılılar Derneği ile de sürekli irtibatlı halde olan Dinç, bir Belediye Başkanı´nın nasıl olması gerektiğini gösteren üç dönemlik başarı öyküsü ile gündemdeki yerini her zaman koruyor. Şehre gelen herkese ve kendisine yönelik taleplere hayır demediği de öğrenilen Dinç´in sürekli zirvede kalmasının en büyük payının da bu özellikleri olduğu vurgulanıyor.

ORTAK AKIL ADAMI

Çankırı´da üç dönemdir Belediye Başkanlığı yapan İrfan Dinç, yerini daha uzun zaman koruyacak gibi görünüyor. Dinç ile birlikte şehirde yıllardır dedikodu siyasetinin kapandığı, şehir için herkesin birlikte çalışma yürüttüğü, herkesin ortak bir paydada buluştuğu söyleniyor. Çankırı´nın da bundan ötürü kazançlı çıktığı kaydediliyor. Kırıkkale´de zaman zaman gündeme gelen, hem siyasetçiler tarafından ortaya atılan ve hem de en başta siyasetçilerin yok ettiği ortak akıl zihniyetinin Çankırı´yı kalkındırdığı ifade ediliyor. Bunda da Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç´in büyük rolü olduğunun altı çiziliyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli