Tarım fuarına geniş katılım

Tarım fuarına geniş katılım

Tarım fuarına geniş katılım

Büyük ilgi gösterdiler

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün organizasyonu, Kırıkkale Ziraat Odası ve Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliğinin desteği ile Kırıkkaleli çiftçiler Bursa´da yapılan tarım fuarını gezdiler.

FUARA KATILDILAR

Fuara Kırıkkale´den büyük ilgi gösterildiği vurgulandı. Çok sayıda katılımla fuara giden çiftçiler hem fuarı gezdiler ve hem de yeni ürünleri görme fırsatı buldular. Konuyla ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü´nden açıklama yapıldı ve bilgi verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?Kırıkkaleli çiftçilerinin katılımıyla Bursa Tarım ve Hayvancılık fuarı gezildi. Geziye İl Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdür V. Ali Demir, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Nevzat Kal, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Doğan Şahin ve Balışeyh İlçe Tarım Müdür Vekili Fatma Duygu Kara ile teknik personellerimiz de katılmışlardır.

DEĞİŞİMLERİ GÖRDÜLER

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketinin işbirliği ile hazırlanan BURTARIM 2016, Bursa 14. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 9. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı 12 Ekim Salı günü düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere açtı. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen fuara 22 ülkeden 451 firma ve firma katılmışlardır. Bursa da düzenlenen Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarını, ziyarete katılan çiftçilerimiz stantları gezerek Tarım ve hayvancılık alanındaki teknolojik gelişme ve değişimleri yakından görme fırsatına sahip olmuşlardır.?

İKİ İSME TEŞEKKÜR

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, ?Çiftçilerimiz tarımsal üretimle ilgili fide, fidan, tohum, gübre ve sulama sistemleri, hayvan barınak sistemleri, kanatlı hayvancılık, teknolojileri, yem, hayvan besleme, balıkçılık, arıcılık, Tarım makine ekipmanları, evcil hayvanlar, hayvan sağlığı,  güneş ve biyogaz enerji sistemleri stantları gezerek bilgi sahibi olmuşlardır? dedi. Ayrıca gezinin düzenlenmesine destek veren Kırıkkale Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemal Karakoç´a ve Kırıkkale Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk´e teşekkür etmiştir.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı