Anahtar Kelimeler: Tarım toplantısı yapıldı

Tarım toplantısı yapıldı

Tarım toplantısı yapıldı

Tarım toplantısı yapıldı

Akıllı tarım açıklaması

 

 

 

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, tarımda ki bütün paydaşların bir araya geldiği toplantıda 2018 yılı destekleme başvuruları hakkında bilgi verdiklerini söyledi. Tarımı her yönüyle ele almaları ve işbirliği içinde değerlendirmeleri gerektiğini belirten Yılmaz, ortak akıl doğrultusunda tarımın gelişeceğini kaydetti.

 

 

TOPLANTI YAPTILAR

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, kent genelinde tarımın daha iyi bir yere gelmesi, 2018 yılında tarım desteklemeleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve anız yakımı konusunda üyeleri bilgilendirmek adına istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tarımda ki paydaşların bir araya geldiği toplantıda muhtarlar, çiftçiler ve teknik personeller, tarımda ki yenilikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yılmaz, tarımda ki bütün paydaşların bir araya geldiği toplantıda 2018 yılı destekleme başvuruları hakkında bilgi verdiklerini söyledi. Tarımı her yönüyle ele almaları ve işbirliği içinde değerlendirmeleri gerektiğini belirten Yılmaz, ortak akıl doğrultusunda tarımın gelişeceğini kaydetti.

 

SEKTÖRÜN YAPI TAŞLARI

Yılmaz konuşmasının devamında, ?Bakanlık, muhtar, çiftçi, esnaf, üretici ve tüketiciye kadar bir sektörün yapıtaşlarını temsil ediyoruz. İlimiz kırsal kalkınmasına hizmet etmek ve ilimiz tarımını geliştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Sürekli diyalog halinde olmamız ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamamız mutlak şarttır. İlimiz tarımını her yönü ile işbirliği içerisinde değerlendirerek, ortak akıl doğrultusunda birlikte yöneterek geliştirebiliriz? dedi. Şube ve İlçe Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıya çok sayıda muhtar, Oda Başkanları ve teknik personel katıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli