Tarımda bilgi seferberliği harekatı

Tarımda bilgi seferberliği harekatı

Tarımda bilgi seferberliği harekatı

Köy köy geziyorlar

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz öncülüğünde 2017 yılında ?Tarımda Bilgi Seferberliği Hareketi? sloganıyla yola çıkılarak başlatılan ilçe ve köy toplantıları hız kesmeden devam ediyor.

BİLGİYE DE İHTİYACI VAR

2017 yılında başlatılan tarımda bilgi seferberliği hareketinin devamı niteliğindeki ilçe ve köy toplantılara Keskin İlçesinde devam edildi. Toplantı çevre köylerin muhtar ve çiftçilerinin geniş katılımlarıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda Tarım ve Hayvancılığın bir sektör işi olduğuna, bu sektörün birer paydaşı olduğumuz fikri etrafında ortak bir doğrultuda toplanarak bu alanda başarıya ulaşacağımıza değinen İl Müdürü Sırrı Yılmaz; ?Sektörümüzün sadece finansal desteğe değil, bilgiye de ihtiyacı var. Kurumsal tecrübemiz ve teknik altyapımızdan edindiğimiz bu bilgiyi paylaşmak üzere buradayız ? şeklinde konuştu.

GELEN SORULAR YANITLANDI

Ayrıca 2018 yılı Bitkisel Üretim Desteklemeleri, 2018 yılı Genç Çiftçi Desteklemesi, Buzağı Kayıplarının Önlenmesi, Kırsal Kalkınma Yatırımları başta olmak üzere birçok konuda çiftçilere bilgilendirme yapıldı. Müdürlükçe düzenlenen bu toplantılarda üreticilerimizin talepleri ve karşılaştıkları sorunlar dinlendi, çiftçilerden gelen sorular yanıtlandı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli