Taşeron işçilerden AK Parti´ye teşekkür

Taşeron işçilerden AK Parti´ye teşekkür

Taşeron işçilerden AK Parti´ye teşekkür

Dağdelen´e teşekkür ettiler

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi´nde görev yapan taşeron işçiler, AK Parti İl Başkanı Dağdelen´i ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a teşekkür mesajlarını ilettiler

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi´nde görev yapan taşeron işçiler, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´i ziyaret etti. Kalabalık bir grubu parti binasında karşılayan İl Başkanı Dağdelen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 16 yıldır AK Parti hükümetlerince hayal bile edilemeyen hizmetlerin yapıldığını belirtti.

?DEVAM EDECEĞİZ?

Başkan Dağdelen, "Taşeron işçilerimizin iş güvenliği garanti altına alınıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın tabi ki bu anlamda yapmış olduğu girişim beklentinin çok üzerinde oldu. Tüm çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapması en büyük teşekkür olacaktır. Bu düsturla çalışarak, Allah´ın izniyle ülkemizi hak ettiği yerlere daha kısa sürede taşımak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

CUMHURBAŞKANI´NA TEŞEKKÜR

Verilen müjdeyle milyonların sevindiğini belirten taşeron işçiler ise, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a teşekkür ederiz. Bu bizim için büyük bir müjde oldu. Allah izin verirse ilerleyen dönemlerde bu şartlar daha da iyileşecektir. Bu imkanları bize sunan devletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Biz de daha iyi hak alıyorsak, daha iyi çalışacağız, daha iyi hizmet edeceğiz, daha verimli olacağız. Halkımıza hizmet ediyoruz, halka hizmet hakka hizmet demettir. Biz bunun bilincindeyiz" diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false