Anahtar Kelimeler: Taziye akını yaşanıyor

Taziye akını yaşanıyor

Taziye akını yaşanıyor

Taziye akını yaşanıyor

Altınışık taziyeleri kabul ediyor

Bir süre önce babası Celal Altınışık´ı kaybeden ve hafta sonu düzenlenen cenaze töreni ile toprağa veren Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık, taziyeleri kabul etmeyi sürdürüyor.

TAZİYE AINI YAŞANIYOR

Keskin ve Kırıkkale´nin tanınmış eşraf ve iş adamlarından, Keskin eski Belediye Başkanı Celal Altınışık geçen hafta vefat etmiş, hafta sonu da Keskin´de düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verilmişti. Kekin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık´ın babası olan Celal Altınışık´ın vefatının ardından Altınışık ailesine taziye ziyaretleri devam ediyor. Taziyeleri Bülent Altınışık Keskin ve Ankara´da kabul ediyor. Cenazenin ardından Altınışık ailesine adeta taziye akını yaşandığı gözleniyor.

ALTINIŞIK´TAN TEŞEKKÜR

Kırıkkale´de siyaset, iş, esnaf ve bürokrasi camiasının bir çok eski ve yeni ismi Bülent Altınışık´a taziye ziyaretinde bulunuyor. Eski milletvekilleri ve çok sayıda siyasetçinin Celal Altınışık´ın cenazesi ve taziye ziyaretinde görüldüğü gözleniyor. Taziyeleri baba ocağında kabul eden Bülent Altınışık, kendilerine bu acılı günlerinde destek olan ve taziye ziyaretinde bulunan herkese teşekkürlerini iletiyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli