Anahtar Kelimeler: aday liste Başkan Karakuş

Tek aday, tek liste Başkan Karakuş

Tek aday, tek liste Başkan Karakuş

Tek aday, tek liste Başkan Karakuş

 

Kırıkkalespor´da kongre yapıldı

Geçtiğimiz sezon iyi bir performansla 3´üncü lige çıkan Türk Metal Kırıkkalespor´un ilk kongresi Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Gerekli çoğunluğun sağlandığı kongrede Metin Karakuş 72 oyla tekrar başkan seçilirken, Başkan adayı Mürsel Öcal kongreye saatler kala adaylıktan çekildi.

72 OY KULLANILDI

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan kongreye İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kulüp Başkanı Metin Karakuş ve üyeler katıldı. 119 üyenin 84´ünün katıldığı kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kongrede ilk olarak divan kurulu seçimi yapılarak, divana Habip Altıntop, İsmail Ünal ve Orhan İba seçildi. Divan Kurulunun seçiminden sonra Faaliyet ve Denetim raporları, Mali rapor okundu.

KIRIKKALELİLERİN TAKIMI

Raporlar okunduktan sonra Başkan Karakuş bir konuşma yaptı. Başkan Karakuş yaptığı konuşmada, ?2015-2016 sezonunda ciddi yenilik yaparak şampiyon oldu. Bunda değerli taraftarın, değerli üyelerin ve futbolcu teknik heyetin ve halkın katkısı olmuştur. Geldiğimiz gün itibari ile yeni bir sezon açılıyor. Bunlarla ilgili daha sonra konuşma yapacağım. 2016 da profesyonel olarak oylumuza devam edeceğiz. Gönül isterdi ki bu kongrede sendika ile birlik içinde devam etmesi bu şehrin takımını daha ileriye olmasını isterdik. Maalesef birkaç kişi benlik ve kendini yenemem için Türk Metal Sendikası kulüp yollarını ayırdı. Kırıkakelspor şahıslara bağlı değil, Kırıkakelspor Kırıkkalelilerin ve herkesin takımıdır? ifadelerini kullandı.

ALLAH BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

?Geldiğimiz noktada biz alırız başkan seçeriz biz yaparız diye halkın iradesini yok sayarak taraftarı yanına alarak bizleri yarı yolda bırakanlar neticesinde gecikme neden oldu? diyen Karakuş, ?Çok kişi ile değil kimle yola çıktığına bakacaksın. Hain ruha sahip olanlar şehri ikiye bölüp nahoş olaylara sebep oluyorlar hainler kongre sayesinde aramızdan temizliyoruz. Benlik peşinde koşmadık. Bu sene yaptığımız iş sendika doğru bir karardı ama birilerinin şahsının kontrolü altında olacağı için yolları ayırıyoruz. Bir avuç insan deyip hor görüp fikir alınmadan yönetim oluşturuluyor. Allah bizi yine yalnız bırakmadı?

KAVLAK YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİ

?Kırıkkaelspor yine şahlanacak ve yine yolumuza devam edeceğiz. Yine en üst noktalara geleceğiz. Bu takım MKE´den önce kurulmuş 1956 bu tarafa hiçbir zaman üst lige çıkmış çıktığı gibi inmiş yöneticiler bilir gece gündüz hakarete maruz kaldık haslıklarımızla deplasmanlara gittik. Taraftar bize hak vermeye devam ediyor. Hak verecek üzücü olayların yaşanmaması için tüzük değişikliği yapacağız. Genel Başkanı yanlış yönlendirdiler. Pevrül Kavlak Kırıkkale için değerdir kendisi Türk Metal Kırıkkaelspor yardımı esirgemeyecektir? ifadelerini kullandı.

YENİ ADI 71 KIRIKKALESPOR OLDU

Türk Metal Kırıkkalespor Kulübü´nün ismi dün yapılan 2016 yılı Olağan Genel Kurulu´nda değiştirildi. Cengiz Dağdelen, Tufan Kızıltan, Murat Çaykara, Nahit Günay ve Hasan Keskin Türk Metal Kırıkkalespor Derneği´nin birinci maddesinin değiştirilmesini teklif etti. Verilen önerge ile Türk Metal Kırıkkalespor´un ismi 71 Kırıkkalespor olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli