TEKNOKENT´in genel kurulu toplandı

TEKNOKENT´in genel kurulu toplandı

TEKNOKENT´in genel kurulu toplandı

Gelişmeler konuşuldu

Kırıkkale TEKNOKENT´in Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü kurul toplantısında, bu yıl tamamlanması beklenen TEKNOKENT´in yeni binası hakkında bilgi verildi.

BİLGİ VE TEKNOLOJİ

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış başkanlığında yapılan TEKNOKENT Genel Kurulu´na, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Küçüktürk, Savunma Sanayi Müsteşarlığı İnşaat Varlık Yönetimi Müdürü Muhsin Tamer Özdemir, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı E. Bülent Dilaveroğlu, Makina Kimya Endüstrisi Mühimmat Fabrika Müdürü A. Sait Altıntaş, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu, Kırıkkale Üniversitesi Keskin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Dinç, Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yiğitoğlu ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayri Yaman katıldı.

PROJELER YAPILACAK

Gündem maddelerinin görüşüldüğü kurul toplantısında, bu yıl tamamlanması beklenen TEKNOKENT´in yeni binası hakkında bilgi verildi.  Akıllı bina olarak tanımlanan ve teknolojik üstünlüğü olan bu bina ile Kırıkkale ilini ve Üniversitemizi daha ileri götürecek projelerin yapılacağı vurgulandı. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false