Anahtar Kelimeler: Teknopark ziyaret

Teknopark´a ziyaret

Teknopark´a ziyaret

Teknopark´a ziyaret

Bilgi aldılar

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Üniversite bünyesinde yer alan teknoparkı ziyaret etti.

TEKNOPARK ZİYARETİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Üniversite bünyesinde yer alan teknoparkı ziyaret etti. Başkan Varlı, ziyaret sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sanayicisi, girişimcisi, akademik yetkinliği ve öğrencisiyle üniversite sanayi işbirliği için aranılan arayüz olması hedeflenen teknoparkta hazırlıkların tamamlandığını söyledi. KTSO, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu, TÜBİTAK, Kırıkkale ve Gazi Üniversitesi ortaklığında kurulan teknoparktaki çalışmaların tamamlandığını aktaran Varlı, şunları kaydetti:

TEKNOPARK NE DURUMDA?

"Teknopark 35 bin metre kare açık alanda 2 bin metre karelik alan üzerine inşa edildi. Binada 16 metrekareden başlayıp 100 metrekareye kadar çeşitli seçeneklerde kullanıma hazır 80 adet ofis bulunuyor. Binanın girişimci ve sanayicinin beklentilerine cevap verebilecek konferans ve toplantı salonlarıyla her türlü ileri teknolojik altyapıyı bünyesinde barındırıyor. Teknoparkın bölgede sanayicisi, girişimcisi, akademik yetkinliği ve öğrencisiyle üniversite sanayi işbirliği için aranılan arayüz olmasını hedefliyoruz."



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli