Anahtar Kelimeler: Telekom tele konferans

Telekom´dan tele konferans

Telekom´dan tele konferans

Telekom´dan tele konferans

 

Sistem tanıtıldı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Türk Telekom Müdürlüğü´nde Video Konferans tanıtım programına katıldı. Programın tanıtımı yapılırken, Vali Kolat, telekonferans yöntemiyle Delice ve Bahşılı kaymakamlarıyla görüştü.

KONFERANS SİSTEMİ ANLATILDI

Vali Ali Kolat, Türk Telekom İl Müdürlüğünce düzenlenen Video Konferans Sisteminin tanıtımı ile ilgili programa katıldı. Programa ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve Daire Müdürleri katıldılar. Türk Telekom Teknik Satış Sorumlusu Bilal Keskinkılıç, Video Konferans Sistemi hakkında davetlilere, çeşitli bilgiler verdi. Verilen bilgilerde BuluTT Konferans, farklı lokasyonlardaki paydaşlar arasında, fiziksel engelleri, sunduğu yüksek kalitede cihaz özellikleriyle kolay bir şekilde ortadan kaldırarak, aynı ortamdaymışsınız gibi çalışmanızı sağlayan yeni nesil dijital iş çözümü olduğu belirtildi.

VALİ KONFERANSLA KONUŞTU

Daha sonra, Video Konferans sistemiyle, Vali Ali Kolat, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı ve Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ile canlı görüşerek, ilçeler hakkında bilgiler aldı. Vali Ali Kolat, programda yaptığı kısa konuşmada ?Artık teknoloji çağında yaşıyoruz. Bu sistem hemen hemen tüm Bakanlıklarımızda uygulanmaya başlanmıştır. İnşallah en kısa sürede de tüm birimlerimizde uygulanmaya başlar. Yeni Hükümet Konağımızda bu sistemi kullanacağız. Bu sistem ile kentte kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın da denetlenebileceğini ve belediyelerin kontrol sisteminin güçlendireceğini düşünüyorum. Zamanı kısaltmak ve iyi kullanmak açısından da önemli bir teknoloji. Bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false