Anahtar Kelimeler: Televizyon sohbet

Televizyon yok, sohbet var!

Televizyon yok, sohbet var!

Televizyon yok, sohbet var!

Televizyonsuz bir gece?

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezince yerelde yürütülen ?Televizyonsuz Bir Gece? adlı proje tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta dördüncü kez gerçekleşen projede televizyon izlemeyen aileler, sohbet ediyor.

BAKANLIK ÖNEM VERİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, televizyon İzleme Anketi uygulaması sonucunda tespit edilen Gençlik Merkezi üyesi Aybüke Hatun ve Hüseyin Karazöhreoğlu´nun ailesinin proje kapsamında ziyaret edildiğini söyledi.  Ünlü açıklamasının devamında, ?Gençlik Merkezimizce yürütülen ?Televizyonsuz Bir Gece´ adlı bu projede, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın çok önem verdiği aile kavramı üzerinde durmak, ailelerin ise en azından haftada bir kere akşamları televizyonu kapatarak Türk ve İslam kültürüne uygun olarak birlikte vakit geçirmesini, sohbet etmesini, oyunlar oynamasını, kısaca sadece evi değil hayatı paylaşmaları yönünde paydaş kurumlarımızla uygulamalı ve yerinde olan bir eğitim verilmesi planlanmıştır.?

EVLERİNİ AÇANLARA TEŞEKKÜR

?Bu vesile ile projemizi uygulayan başta Gençlik Merkezi personelimizi, paydaş kurum uzmanlarımızı ve en önemlisi bizleri hem evini hem yüreğini açan değerli ailemize teşekkür ederim. Proje kapsamında ziyaret edilen ailemizi, her biri kendi alanında uzman olan proje paydaşlarımız sohbet havasında bilinçlendirdi. Televizyonu kapatıp aile içi iletişimi artırmak ve sohbet ortamı oluşturulmasına vesile olmak amacıyla gençlerimize Eğitsel Oyunlar, Kitap ve dergi ile bir takım hediyeler verildi. Gençlik Merkezimizin proje ve faaliyetleri hakkında bilgiler verilerek ziyaretimiz son buldu? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false