Anahtar Kelimeler: Televizyonsuz gece

?Televizyonsuz bir gece?

?Televizyonsuz bir gece?

?Televizyonsuz bir gece?

?Çocukları TV´den uzak tutun?

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi olarak yerelde yürütülen ?´Televizyonsuz Bir Gece´´ projesi kapsamında aile ziyaretleri devam ediyor. 

EV ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Televizyon izleme anketi uygulaması sonucunda tespit edilen Gençlik Merkezi üyesi Berkay Gökbel´in ailesine; Gençlik Merkezi Müdürü Sezai Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Ertunç Aydın, Gençlik Liderleri ve Proje paydaşları Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Danışmanlığı Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanları Büşra Nur Şimşek ve Çiğdem Canatan, İl Müftülüğü Uzman İmam Hatibi Ahmet Temur ile birlikte ziyarette bulunuldu.

TELEVİZYONSUZ BİR GECE

Kırıkkale Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada; ?Çocuklarımızı Televizyona Emanet Etmeyelim sloganı ile çıktığımız yolda, evlerimizin başköşesinde televizyonun olması ve evlerimizdeki dekorasyonun televizyona göre şekillenmesi, yemek saatlerinin bile televizyondaki programlara göre belirlenmesi ile milletimiz bağımlılık yapan bu kutu karşısında birçok sorunla uğraşmaktadır.

20 AİLE ZİYARET EDİLDİ

Ailelerin en azından haftada bir kere akşamları televizyonu kapatarak Türk ve İslam kültürüne uygun olarak birlikte vakit geçirmesi, sohbet etmesi, oyunlar oynaması, kısaca sadece evi değil hayatı paylaşmalarıdır. Projemiz 5 ay sürecek olup 20 aile ziyareti yapılacaktır. Proje kapsamında ziyaret edilen ailemizi, her biri kendi alanında uzman olan proje paydaşlarımız sohbet havasında bilinçlendirdi? dedi. Televizyonu kapatıp aile içi iletişimi artırmak ve sohbet ortamı oluşturulmasına vesile olmak amacıyla Eğitsel Oyunlar, Kitap ve dergi ile bir takım hediyeler verildi. Gençlik Merkezi proje ve faaliyetleri hakkında bilgiler verilerek ziyaretler sona erdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli