Anahtar Kelimeler: TEMAD seçim hareketliliği

TEMAD´da seçim hareketliliği

TEMAD´da seçim hareketliliği

TEMAD´da seçim hareketliliği

Seçim yapacaklar

 

Sivil toplum kuruluşlarından önde gelen ve Türkiye genelinde şube sayısı yüze yaklaşan, çalışanı, emeklisi ile üye sayısı her geçen gün artan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkan seçimleri için start aldı.

 

 

BİLGİLER VERİLDİ

Yapılacak olan genel başkanlık için adaylar, şubeleri ziyaret etmeye başladı. Bu bağlamda Genel Başkan Adayı Hamza Dürgen, TEMAD Kırıkkale şube başkalığını ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Beraberinde çalışma arkadaşları ile Kırıkkale şube başkalığına gelen Hamza Dürgen´i Kırıkkale şube başkanı Yusuf Erdoğan karşıladı.

 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şubesi hakkında bilgi vererek ?Şubemiz kurulduğu günden bu yana pek çok projeye imza attı ve Kırıkkale´de seçkin sivil toplum kuruluşları arasına girdi. Devletin bölünmez bütünlüğünü önceleyen şubemizin toplum yararına ve üyelerinin refahı için yapmış olduğu çalışmalara devam edeceğini belirtmek isterim. Bizler hanin darbe girişiminde ilk andan itibaren devletimizin yanında yer alarak topluma önderlik yapmanın şerefini yaşıyoruz? şeklinde konuştu.

 

DAHA BİR ŞEVKLE

Genel Başkan adayı Hamza Dürgen ise seçildikleri takdirde nasıl bir yol izleyeceklerini belirterek, ?Genel merkezin çalışmalarına taze bir başlangıç yaparak bu güne kadar olduğu gibi daha başarı sağlamak için çalışacağız. Yapılan yanlışları ve hataları tekrarlamayacağız. Daha aktif şekilde çalışacak ve devletin bize ihtiyaç duyduğu her alanda her zaman olacak daha bir şevkle ve aktiflik ile görev yapma bilincinde olacağız. Üyelerimizin gerek sosyal anlamda gerekse farklı alanlarda sorunlarını gidermek için gayret göstereceğiz? dedi. Yapılan tanıtım ziyaretine çok sayıda üyenin katılması ve özellikle fahri üye kadınların yoğun ilgi göstermesi gözden kaçmadı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false