Anahtar Kelimeler: Temayül açıklaması

Temayül açıklaması!

Temayül açıklaması!

Temayül açıklaması!

 

İlçeler için temayül yapıldı!

 

Türkiye genelinde değişimin devam ettiği Ak Parti´de, Kırıkkale´nin ilçelerinde ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması yapıldı.

 

 

 

TEMAYÜL ÇALIŞMASI

AK Parti´de ülke çapında başlayan değişim hareketi devam ediyor.  Kırıkkale´de Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç,  Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve  Balışeyh İlçe Başkanı  Orhan Öztürk´ün ilerleyen günlerde yapılacak olan ilçe kongrelerinde aday olmayacaklarını açıklamalarının ardından hafta sonunda Koordinatör  AK Parti  Uşak  Milletvekili  Nuri Uslu´nun katılımıyla temayül yoklaması gerçekleştirildi. Merkez İlçe,  Bahşılı  Balışeyh ve  Sulakyurt İlçe Başkanlıklarında gerçekleştirilen temayül yoklamasında teşkilat üyeleri temayül için oy kullanırken  Milletvekili  Nuri Uslu, teşkilat üyeleri ve başkan adayları ile bire bir görüşmeler yaptı.

 

"KAYIP DEĞİL KAZANÇ"

Türkiye genelinde süren değişimin  Kırıkkale´de de devam ettiğini ifade eden Koordinatör  Milletvekili  Nuri Uslu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın talimatlarıyla başlayan değişim rüzgarı devam ediyor. Teşkilatlarımızda bu değişim sürecine çok iyi ayak uyduruyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu makamlar insanlarımıza hizmet etme makamıdır.  AK Parti kişilere değil millete endeksli bir partidir. Yapılan bütün bu çalışmalar 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerin hazırlık çalışmalarıdır.  AK Parti bu güne kadar hep sahada milletle birlikte olmuştur. Bunda sonra da yine milletle birlikte olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizde de yaşanan değişiklikler bir kayıp olarak değil kazanç gibi görülmelidir" dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false