Temsilciler Kırıkkale´de buluştu

Temsilciler Kırıkkale´de buluştu

Temsilciler Kırıkkale´de buluştu

Kırıkkale´ye geldiler

Gençlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren ve yaptıkları çalışmalarla topluma yön veren Yenidünya Vakfı temsilcileri, Kırıkkale´de buluştu. Vakfın Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve Kırıkkale heyeti bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

YENİDÜNYA VAKFI´NDAN ZİYARET

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım Kırıkkale Koordinatörü müsteşar yardımcısı ve Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Genel Sekreteri İlyas Aydoğan, Kırıkkale Yenidünya Vakfı ile buluştu.  Yeni Dünya Vakfı Ankara Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Güven, Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Temsil Heyeti Başkanı Satılmış Aksun ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırıkkale Vali vekili Mükerrem Ünlüer´i ziyaret ettiler. Daha sonra Vali Yardımcısı Osman Akbaş´ı, İl Müftüsü Bekir Gerek´i makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerde vakfı çalışmaları hakkında bilgiler verilerek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.



esnaf
30.05.2016 09:20:39
gerçekten kırıkkale de bir vakıf ismi duyuyoruz. inşallah yapacakları ile sürekli duyarız. satılmış bey vakıf çalışmalarında başarılı olacağına inanıyorum. Allah yardımcısı olsun

  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli