Anahtar Kelimeler: Tepki çeken uygulama

Tepki çeken uygulama!

Tepki çeken uygulama!

Tepki çeken uygulama!

 

Vatandaşı ayağına mı çağırıyor?

Neden toplantılara katılmıyor?

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın halk günü toplantılarına katılmaması, toplantı yapacaksa vatandaşı makam odasına çağırması ilk günden bu yana tepki çekmeye devam ediyor.

TEPKİ ÇEKİYOR!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile başlayan ve ilk günden bu yana tepkilere neden oylan uygulamaya ısrarla devam ediliyor. Uygulama şu: ?Belediye Perşembe günleri halk günü yapar. Toplantıya ise Belediye Başkanı başkanlık eder?? Toplantılar Belediye Meclis Salonunda gerçekleştiriliyor. Toplantılara ilk başta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlık ediyordu. Ama birkaç toplantıdan sonra Saygılı toplantılara katılmaz oldu. Toplantı yapacaksa da meclis salonuna gitmek yerine vatandaşları makam odasına çağırmaya başladı.

TARTIŞILAN BİR DURUM

Bu durum ilk günden beri tepki çekiyor. Toplantıya meclis salonunda başkanlık etmeyen Saygılı´nın vatandaşı ?makam odasına davet ediyorum? diye ayağına çağırdığı konuşuluyor. Bunun bir ?kibir? ifadesi olduğunu öne süren bir çok kişi bu duruma tepkili. Başkanın vatandaşı ağıya çağıramayacağı, kendisinin vatandaşın ayağına gitmesi gerektiği konuşuluyor. Meclis üyelerinin de bu duruma sessiz kaldığı gözleniyor. Vaziyete tepkili olan bir çok kişi, bunun tartışılması gerektiğini ileri sürüyor.



Abdülbaki EKİNCİ
7.08.2017 23:48:18
2015 yılına girerken, ilimizdeki sorun ve çözüm yolu önerimiz için 75 (yetmişbeş) gün sonra randevu verildi. Şehir dışından sunum için sektör öncüsü ve lideri misafir geldi. Akşam namazını kıldığı ve artık misafir kabul edemeyeceği beyan edildi. Galiba tarz meselesi.

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false