Anahtar Kelimeler: TERMİNAL SKANDAL

TERMİNAL´DA SKANDAL!

TERMİNAL´DA SKANDAL!

TERMİNAL´DA SKANDAL!

Herkesten alıyorlar!

Burayı denetleyen yok mu?

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde hem bir derebeyi uygulaması ve hem de bir skandal yaşanıyor. Terminale giren herkesten para alınıyor?

KAVGALAR YAŞANIYOR

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ve Özel İdare imkanlarıyla yaptırılan terminal, Belediye tarafından özel bir firmaya satılmıştı. Satış gerçekleştikten sonra firma terminali istediği gibi kullanmaya başladı. Önce buradaki Belediye Ulaşım Müdürlüğü´nün ofisi kapatıldı. Müdürlük taşındı ve terminalde resmi olarak kimse kalmadı. Sonra giriş-çıkış ücretleri değiştirildi ve yükseltildi. Kavgalar yaşandı, gerginlikler sürekli vardı. Şimdi de başka bir gelişme yüzünden her gün gerginlik yaşandığı kavgalar olduğu gözleniyor.

HERKESTEN PARA ALINIYOR

Terminal yönetiminin artık yolcu getiren veya yolcu almaya gelen özel araçlardan da para almaya başladığı bilgisi geliyor. Terminale ait oto parkın 25 dakikası ücretsiz. Ama buradaki görevlilerin giriş yapan her araçtan dakikaya bakmaksızın ücret aldığı öne sürülüyor. Bu yüzden her gün bu konuda tartışma ve kavga yaşandığı bilgisi geliyor. Şikayetler bu konuda had safhaya ulaştı. İl idaresinin bu konuda gerekli çalışmayı yapması isteniyor. Vatandaş artık terminale bile paralı olarak giriyor iddiası var.

İLGİLENEN YOK!

Bu konuyla ilgili Polis veya Zabıta´nın çalışma yapması isteniyor. Bunca zaman bir çok şikayet iletilmesine rağmen hiçbir müdahalede bulunulmadığı da ifade ediliyor. Vatandaşlar ilgili makamlara tepki göstererek duruma müdahale edilmesini bir an önce istiyorlar. Dün akşam yine bu konuda tartışma ve kavga yaşandığı bilgisi geldi. Vatandaşlar ilgili birimlerden gerekli ilgiyi görmedikleri için durumu gazetecilere bildirerek haber yapılmasını sağlıyorlar.



NAZIM
13.11.2015 15:40:02
kırıkkale halkı tercihini yapmıstır hak etmiştir daha beter olsun

okan koç
13.11.2015 21:09:30
Terminalin yerini değiştirin bence orda terminal olmamalı daha büyük bir gar yapılabilir.Ora sadece kırşehir ankara servislerini çeken bir minübüs durağı olsun mantıklı olan bu.

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli