Anahtar Kelimeler: Teröre lanet hizmete devam

Teröre lanet hizmete devam

Teröre lanet hizmete devam

Teröre lanet hizmete devam

 

Tepki gösterdiler?

Sivil Memurlar Sendikası tarafından (Sime-Sen) Kırıkkale il başkanı Akif Kıymaz´ın da katıldığı genişletilmiş başkanlar kurulu Toplantısı gerçekleşti. Toplantının ana teması ?Teröre lanet hizmete devam? sloganı oldu.

ÜÇ SENDİKANIN BİRLEŞMESİ

TSK Sivil Memur Eğitim ve Sosyal Hizmetler Komutanlığı (SİMESKOM) Ankara´da yapılan demokratik şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkeleri ışığında gerçekleştirilen genişletilmiş başkanlar kurulu toplantısında talepte bulunan bütün il başkanları, kürsüden görüş ve önerilerini sundu. Toplantıda tartışmalı denetim kurulu raporu bütün yönleriyle masaya yatırılarak, hizmet kolundaki üç sendikanın birleşmesi konusunda Sime-Sen Şube yöneticilerinin ve il başkanlarının görüş ve önerileri alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı, Genel Başkan Akif Tutkaç´ın  selamlama konuşması ile devam etti.

BİRLEŞMEYE TAM DESTEK GELDİ

Sendikanın son döneme ilişkin faaliyetleri hakkında kısaca bilgi veren Genel Başkan Akif Tutkaç, rahatsızlığı sebebi ile toplantının ilerleyen saatlerinde salondan ayrılmak zorunda kaldı. Genel merkez tarafından hazırlanmış olan kapsamlı bir sunum yapıldı. Sunumda, hem genel merkez faaliyetleri, hem denetleme raporları, hem de üç sendikanın birleşmesine yönelik yapılan toplantılar hakkında geniş bilgi verildi. Hizmet kolunda örgütlü olan üç sendika arasında devam eden birleşme görüşmeleri hakkında verilen bilgilerden sonra, katılımcı başkanlar görüşlerini dile getirdiler. Sime-Sen şube başkanları ve il temsilcilerinden birleşmeye tam destek geldi.

KIRIKKALE´DE BAŞLATIYOR

Sime-Sen Kırıkkale il başkanı Akif Kıymaz, yaptığı konuşmada şunları söyledi. Sendikalar birleşmez ise, biz; Kırıkkale´de sime-sen çatısı altında birleşeceğiz. Artık koltuk sevdası zamanı değil, biz memurların, özlük haklarının kazanımı ve tek yumruk olarak ses getirmek adına ilk hareketi 28 Mart 2016 tarihinde Kırıkkale´de başlatıyoruz.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli