Anahtar Kelimeler: Teşkilat üyelerine eğitim

Teşkilat üyelerine eğitim

Teşkilat üyelerine eğitim

Teşkilat üyelerine eğitim

Startı böyle verdiler

AK Parti  Kırıkkale İl Başkanlığı teşkilat üyelerine eğitim verdi. Av. Anıl Böke, İlyas Sözeri ve Öznur Usluadam teşkilat üyelerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

START TOPLANTISI

AK Parti  Kırıkkale İl Başkan Yardımcıları Seçim İşleri Başkanı Av. Anıl Böke, Sivil Toplum ve  Halkla İlişkiler Başkanı Öznur Usluadam ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Sözeri tarafından teşkilat üyelerine Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi anlatıldı. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Mürsel  Akçay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları,  Yahşihan ve  Bahşılı İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları katıldı.

TOPLANTI YAPILDI

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin detaylarının anlatıldığı programın iki bölüm halinde gerçekleştirileceğini ifade eden  AK Parti  Kırıkkale İl Başkanı Mürsel  Akçay, ilk bölümde  Yahşihan ve  Bahşılı ile birlikte merkez teşkilatların eğitim toplantısına alındığını ikinci bölümde ise diğer ilçe teşkilatlarının eğitim toplantısına alınacağını dile getirdi.

KAPI KAPI GEZİLECEK

Teşkilatın her kademesinin referandum sürecine büyük önem verdiğini dile getiren  Akçay, "Teşkilatlarımız bugüne kadar genel merkezimizin verdiği görevlerin tamamını başarıyla icra etti. Bundan sonraki süreçte de verilen görevleri hakkıyla yerine getirecektir. 16 Nisana kadar yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz. Bu tarihe kadar bütün zamanımızı referandum çalışmalarına harcayacağız. Sokak sokak, kapı kapı halkımıza Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacağız" dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı