Teşkilat ve vatandaşla buluştular

Teşkilat ve vatandaşla buluştular

Teşkilat ve vatandaşla buluştular

 

Teşkilatta toplantılar yapıldı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can, parti binasında vatandaşlar ve Kadın Kolları ile Gençlik Kolları teşkilatlarıyla bir araya geldiler.

BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatında seri toplantılar yapıldı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can, parti binasında vatandaşlar ve Kadın Kolları ile Gençlik Kolları teşkilatlarıyla bir araya geldiler. Başkan Dağdelen ve Milletvekili Can, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, çözümü için de girişimlerde bulundu. Daha sonra ise Ramazan Can, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

TOPLANTILAR YAPILDI

Toplantılar konusunda bilgi veren İl Teşkilatı ?İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen ve Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can, Teşkilat binamızda vatandaşlarımızın yanı sıra İl Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla bir araya geldiler? açıklamasında bulundu. Ramazan Can, teşkilatlarla yapılan toplantıda son gelişmeleri değerlendirdi ve ileriye yönelik çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Dağdelen ise vatandaşların talep ve sorunları konusunda girişimlerde bulundu.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli