Anahtar Kelimeler: Teşkilata tebrik mesajı

Teşkilata tebrik mesajı

Teşkilata tebrik mesajı

Teşkilata tebrik mesajı

Göçer mesaj yayınladı

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, Polis Teşkilatı'nın 170.  kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tüm teşkilata bir kutlama mesajı yayınladı.

Göçer'den kutlama mesajı

Göçer mesajında şunları söyledi: Canımızın malımızın güvenliğini ve asayişini muhafaza etmek için gece gündüz demeden çalışan polislerimiz, devletimiz ve milletimiz arasındaki en önemli köprülerden biridir. toplumumuzun refahını bozmak isteyenler ve ülkemizin bütünlüğünü hazmedemeyenlerle, dur durak bilmeden mücadele eden polislerimizin ifa ettikleri vazifeler kuşkusuz ülkemiz için son derece değerlidir. Yeri geldiğinde ailelerinden ayrı, yeri geldiğinde ise zor şartlar altında kalarak görevlerinin başında olan polislerimiz her yerde ve her zaman milletimizin yardımına koşmakta, vatandaşlarımızı her türlü belalardan ve illetlerden uzak tutmak için elinden geleni yapmakta, vatanımızın zararına faaliyetlere engel olmakta, milletimizin yasal kurallar içerisinde yaşaması için çalışmaktadır.

Şehitlere rahmet diledi

1845 yılında kurulan emniyet teşkilatımız dürüstlüğü ve adaleti amaç edinerek hukukun üstünlüğüne dayanan hizmetleri takdire şayandır. Türk polis teşkilatının kuruluşunun 170. Yılında başta ilimizde hizmet veren polislerimiz olmak üzere bütün polislerimizin polis haftasını kutlar. Vazifesi başında şehadet mertebesine ulaşan şehid polislerimize rahmetle anar, gazilerimize ve emekli olan polislerimize üstün hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Milliyetçi hareket partisi olarak polislerimizin sorunlarının çözümünde sosyal haklarının iyileştirilmesinde bütün çabaları gösterdiğimizden ve bundan sonra da her zaman polislerimizin yanında olacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum.”

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli