Anahtar Kelimeler: Tıp Bayramı’nı kutladılar

Tıp Bayramı'nı kutladılar

Tıp Bayramı

Tıp Bayramı'nı kutladılar

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı eşi Hilal Saygılı ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin düzenlediği programa katıldı.

Zorluklarla karşılaşıyorlar

programa Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl protokolü ve hekimler katıldı. Program Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı'nın konuşmasıyla başladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir konuşma yaptı. Konuşmasında Öncelikle tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum. Sağlık çalışanlarımız bu görevi yaparken çok büyük zorluklar ve fedarkarlık yapıyorlar. 

O doktora vefa

Burda şu konuya da değinmek istiyorum. Sağlık çalışanlarına karşı uygulanan şiddetten ötürü bu zamana kadar mağdur olmuş zarar görmüş sağlık çalışanlarımıza da geçmiş olsun diliyorum. Bu densizliği yapanların da affedilemeyeceğini tekrar hatırlatmak istiyorum.  Geçtiğimiz yıl ameliyata yetişmek üzere geçirmiş olduğu trafik kazasıyla Doktorumuz Ahmet Ay, maalesef hayatını kaybetti.  Kendisinin ismini de Belediye Meclisimizin kararıyla bir caddeye ismini verdik. Bu vesile ile hayatını kaybeden hekimlerimize de baş sağlığı diliyorum” dedi.

Saygılı'ya teşekkür

Konuşmalardan sonra meslekte 30 yılını doldurmuş hekimlere plaket verildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Op. Dr. Reşit Toprak'a plaketini vererek tüm hekimlere hayatlarında başarılar diledi.  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya trafik kazasında hayatını kaybeden Dr. Ahmet Ay”ın ismini caddeye vermesinden dolayı teşekkür etti. Boyabatlı, hekimleri onurlandıran bu davranışından dolayı hastane önüne Belediye Başkanı Mehmet Saygılı anısına bir çam ağacı dikildiği belirterek bu ağacın resmini hediye etti.  Program sonunda hekimler ile hatıra fotoğrafı çekildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli