Anahtar Kelimeler: Acil kapandı

Tıp´ın Acil´i kapandı!

Tıp´ın Acil´i kapandı!

Tıp´ın Acil´i kapandı!

 

İlginç bir durum!

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nin Acil Servis girişi kapatıldı. Hastanedeki bu durum kimilerince enfeksiyon sebebiyle oldu, kimilerince de tadilat?

DURUM NE?

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nin bir süre önce enfeksiyon nedeniyle kadın doğum servisinin geçici olarak karantinaya alınıp kapatıldığı öne sürülmüştü. Şimdi ise hastanenin acil servisinin girişi kapatıldı. Yine enfeksiyon iddiaları var. Acile gelenler şok olurken, bu duruma yönelik bir açıklama bekleniyor. Kimileri enfeksiyon nedeniyle acil servisin kapatıldığını öne sürüyor, kimileri de tadilat edildiğini.

HERKES TEPKİLİ

Hatta hastane çevresindeki bazı kişiler tadilat bahanesiyle enfeksiyon yüzünden kapalı olduğunu iddia ediyor. Hastane ve fakülteden, ayrıca üniversiteden konuşla ilgili bir açıklama bekleniyor. Hastanenin temizlik konusunda zaten karnesi zayıf görünüyor. Enfeksiyon ve temizlik konusuna özen gösterilmesi isteniyor. Acilin kapalı olduğunu gören bir çok kişi duruma tepki gösterdi. Bir başka iddaya göre ise acil radyoloji servisi iş yapmadığı için kapatıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false