Anahtar Kelimeler: Tıpkı masalardaki gibi

Tıpkı masalardaki gibi

Tıpkı masalardaki gibi

Tıpkı masalardaki gibi

Okul açılışı yapıldı

Kırıkkale bir anaokuluna daha kavuştu. Meliha Arslan ve Sebehat Torunoğlu işletmeciliğinde özel Masal Anaokulu Yenişehir Mahallesi Yurtkur Caddesi B Kapısı yanında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Özel Masal Anaokulu açıldı

Masal Anaokulu Tıpkı Masallardaki gibi sloganı ile Yeni şehir mahallesi Yurt kur caddesi B Kapısı yanında düzenlenen törenle hizmete açıldı. Meliha Arslan ve Sebehat Torunoğlu işletmeciliğinde açılan anaokulunda Türk dil etkinliği başta olmak üzere drama etkinliği, sanat etkinliği okuma yazma hazırlık, İngilizce dil eğitimi gibi birçok alanda çocuklara hizmet verecek

En iyi hizmeti vereceğiz

Düzenlenen açılışa Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Açıl öncesi konuşma yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yahşihan'a böyle bir okulun kazandırmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Sungur. Eğitim öğretimin önemli olduğunu ve Yahşihan'daki ve Kırıkkale merkezdeki anaokulu ihtiyacını özel Masal Anaokulu karşılayacağını belirtti. İşletme yetkilileri Meliha Arslan ve Sebehat Torunoğlu açılışa katılan herkese teşekkür ederek eğitim öğretimde en iyi hizmeti vereceklerini belirttiler. Açılışın ardından ise Başkan Sungur ve açılışa katılan vatandaşlar okulu gezdi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli